Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Eğitimleri Sürecek

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2014 - 20:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Eğitimleri Sürecek

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’den Kapadokya Kadın Dayanışma Derneğinin dahil olduğu, Mardin ve Trabzon illerinin de içerisinde yer aldıkları AB Hibeli projede eğitim çalışmaları önümüzdeki aylarda sürecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Mardin ilinin ana koordinesinde başlatılan ve Avrupa Birliği fonlarından 135 bin Euro destek alan projenin eğitim çalışmalarının önümüzdeki aylarda hem Nevşehir’de hem de Mardin ve Trabzon illerinde sürdürüleceğini söyledi. “Kadına Şiddetle Mücadelede Etkin Modeller Oluşturma” projesinde eğitim çalışmalarının ilimizde eğitim toplantıları ile sürdürüleceğini belirten Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, “ Önümüzdeki günlerde Nevşehir belediyemizde görev yapan personellerin eğitimleri ile ilimizdeki 10 mahalle muhtarının eğitimini yapacağız. Ayrıca ilimizden 150 erkeğin katıldığı bir eğitim çalışması da yapılacak. Bu eğitim çalışmalarımızın yanında yine bu proje kapsamında 3 günlük kadın eğitimleri programı da gerçekleştirilecek” ifadelerinde bulundu. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’den Kapadokya Kadın Dayanışma Derneğinin dahil olduğu, Mardin ve Trabzon illerinin de içerisinde yer aldıkları AB Hibeli projede eğitim çalışmaları önümüzdeki aylarda sürecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Mardin ilinin ana koordinesinde başlatılan ve Avrupa Birliği fonlarından 135 bin Euro destek alan projenin eğitim çalışmalarının önümüzdeki aylarda hem Nevşehir’de hem de Mardin ve Trabzon illerinde sürdürüleceğini söyledi.
“Kadına Şiddetle Mücadelede Etkin Modeller Oluşturma” projesinde eğitim çalışmalarının ilimizde eğitim toplantıları ile sürdürüleceğini belirten Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, “ Önümüzdeki günlerde Nevşehir belediyemizde görev yapan personellerin eğitimleri ile ilimizdeki 10 mahalle muhtarının eğitimini yapacağız. Ayrıca ilimizden 150 erkeğin katıldığı bir eğitim çalışması da yapılacak. Bu eğitim çalışmalarımızın yanında yine bu proje kapsamında 3 günlük kadın eğitimleri programı da gerçekleştirilecek” ifadelerinde bulundu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.