MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya, Kolombiya ve Meksika’da tanıtılacak

TURİZM 06.02.2020 - 22:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya, Kolombiya ve Meksika’da tanıtılacak

Kapadokya bölgesi, turizmciler tarafından Kolombiya ve Meksika’da tanıtılacak.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesi dünyanın çeşitli ülkelerinde tanıtılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kapadokyalı turizmciler Kolombiya ve Meksika’a bölgemizi tanıtacaklar. TÜROFED Genel Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir,  Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, turizmci Habil Uluer’in yanı sıra turizmcilerin katıldığı tanıtım programında Meksika ve Kolombiya’dan 2020 yılında bu ülkelerden gelecek olan turistleri en güzel şekilde ağırlamak olacak.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Kapadokya Turizmcileri olarak bölgemizin tanıtımını yapmak üzere Kolombiya ve Meksika'ya gidiyoruz. Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş başta olmak üzere destek veren herkese çok teşekkürler. 1 hafta sonra görüşmek üzere, bizi izlemeye devam edin” dedi.
Kapadokya bölgesi, turizmciler tarafından Kolombiya ve Meksika’da tanıtılacak.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesi dünyanın çeşitli ülkelerinde tanıtılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kapadokyalı turizmciler Kolombiya ve Meksika’a bölgemizi tanıtacaklar. TÜROFED Genel Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir,  Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Dinler, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, turizmci Habil Uluer’in yanı sıra turizmcilerin katıldığı tanıtım programında Meksika ve Kolombiya’dan 2020 yılında bu ülkelerden gelecek olan turistleri en güzel şekilde ağırlamak olacak.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Kapadokya Turizmcileri olarak bölgemizin tanıtımını yapmak üzere Kolombiya ve Meksika'ya gidiyoruz. Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş başta olmak üzere destek veren herkese çok teşekkürler. 1 hafta sonra görüşmek üzere, bizi izlemeye devam edin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.