MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak

KÜLTÜR-SANAT 13.06.2019 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi, Haziran ayı içerisinde çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak.
  Hizmete girdiği günden beri Nevşehirlilerin kültür sanat dünyasının buluşma noktası haline gelen ve konser, tiyatro, film gösterimi, gösteri, sergi, toplantı gibi etkinliklerle kültür ve sanat hayatının nabzının attığı bir merkeze dönüşen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Haziran ayında yine çok sayıda etkinlik yapılacak.   Ay sonuna kadar birçok anaokulu, ilkokul ve lisenin yanı sıra Kapadokya Üniversitesi’nin yıl sonu etkinlikleri ve mezuniyet törenlerinin gerçekleştirileceği merkezde 23 Haziran 2019 Pazar günü de ‘Bir Demet Macera’ adlı oyun sahnelenecek.
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi, Haziran ayı içerisinde çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak.

 

Hizmete girdiği günden beri Nevşehirlilerin kültür sanat dünyasının buluşma noktası haline gelen ve konser, tiyatro, film gösterimi, gösteri, sergi, toplantı gibi etkinliklerle kültür ve sanat hayatının nabzının attığı bir merkeze dönüşen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Haziran ayında yine çok sayıda etkinlik yapılacak.

 

Ay sonuna kadar birçok anaokulu, ilkokul ve lisenin yanı sıra Kapadokya Üniversitesi’nin yıl sonu etkinlikleri ve mezuniyet törenlerinin gerçekleştirileceği merkezde 23 Haziran 2019 Pazar günü de ‘Bir Demet Macera’ adlı oyun sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.