Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Kültürel İmece Festivaline 5 ülke katılacak

NEVŞEHİR 17.09.2019 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Kültürel İmece Festivaline 5 ülke katılacak

Kapadokya bölgesinde bu yıl 3.sü yapılacak olan Kapadokya Kültürel İmece Festivaline 5 ülke katılacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinde bu yıl 3.sü yapılacak olan Kapadokya Kültürel İmece Festivaline 5 ülke katılacak.   Söz konusu festivalle Kapadokya bölgesinin tarihini, geleneksel örf ve adetlerini, yemeklerini tanıtmak istediklerini söyleyen Festival Koordinatörü Sibel Radiye Gül, Ekim ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek olan festivalde tiyatro gösterileri, konserler, sergilerin yer alacağını, şu ana kadar festivallerde yer almayan Abdal ve Ozanların da festival programında sahne alacaklarını belirtti.
Kapadokya bölgesinde bu yıl 3.sü yapılacak olan Kapadokya Kültürel İmece Festivaline 5 ülke katılacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinde bu yıl 3.sü yapılacak olan Kapadokya Kültürel İmece Festivaline 5 ülke katılacak.

 

Söz konusu festivalle Kapadokya bölgesinin tarihini, geleneksel örf ve adetlerini, yemeklerini tanıtmak istediklerini söyleyen Festival Koordinatörü Sibel Radiye Gül, Ekim ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek olan festivalde tiyatro gösterileri, konserler, sergilerin yer alacağını, şu ana kadar festivallerde yer almayan Abdal ve Ozanların da festival programında sahne alacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.