Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi

EĞİTİM 11.05.2018 - 17:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kapadokya Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.
  Törene; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı Alev Alatlı, Daire müdürleri, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.   Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program konuşmalarla devam etti.   Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri tarafından verildi.   Vali Aktaş, mezun olan öğrencileri kutlayarak, iş hayatlarında başarılar diledi. Tören, okulun çeşitli programlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerin mezuniyet belgelerini alması ile sona erdi.
Kapadokya Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

 

Törene; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı Alev Alatlı, Daire müdürleri, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program konuşmalarla devam etti.

 

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri tarafından verildi.

 

Vali Aktaş, mezun olan öğrencileri kutlayarak, iş hayatlarında başarılar diledi. Tören, okulun çeşitli programlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerin mezuniyet belgelerini alması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.