MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Mobil Tanıtım Tırı 14 İlde Kapadokya’yı Tanıtacak

TURİZM 18.08.2017 - 09:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Mobil Tanıtım Tırı 14 İlde Kapadokya’yı Tanıtacak

Nevşehir Valiliği ve Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA) koordinasyonunda Kapadokya Mobil Tanıtım organizasyonları bugün saat 15:00’de Nevşehir’de başlayacak.
  Nevşehir Valiliği ve Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA) koordinasyonunda Kapadokya Mobil Tanıtım organizasyonları bugün saat 15:00’de Nevşehir’de başlayacak. Kapadokya Bölgesi’nin ülke içinde etkin tanıtımının gerçekleştirilebilmesi, tanıtım faaliyetlerinin fuar alanlarından şehir merkezlerine taşınarak daha fazla sayıda vatandaşa ulaşabilmesi amacıyla tasarlanan “Mobil Tanıtım Tırı” 45 gün boyunca Türkiye’nin tüm bölgelerinden belirlenen 14 ilde ziyaretçilerle buluşacak. Mobil Tanıtım Tırı ile birlikte kurulacak olan özel etkinlik alanlarında; çömlek ustası eşliğinde çömlek yapımı,sanal gerçeklik (VR) gözlüğü ile Kapadokya’nın 3 boyutlu videolarının gösterimi, tırın yan cephesinde kurulan ekranlardan Kapadokya Tanıtım Filmlerinin (DiscoverCappadocia) gösterimi gibi birçok aktivite gerçekleştirilecek. Ayrıca etkinliğe sponsor olan firmaların tanıtım broşürleri ve Kapadokya Bölgesi’ni yansıtan promosyon materyalleri de tırda hostesler tarafından vatandaşlara dağıtılacak. Öte yandan, gün boyunca MC (sunucu) eşliğinde Kapadokya temalı çevirim içi oyunlar oynanacak. Gün sonunda dereceye girenlere balon uçuşu, konaklama, at gezisi, ATV safari turları vb. ödüller ilgili firmaların sponsorluğunda verilecek. Söz konusu oyunlarda verilecek olan ödüllere destek olmak isteyen firmaların Ahiler Kalkınma Ajansı ile iletişime geçmesi yeterli olacak. Organizasyonlarla ilgili her türlü güncel haber ve detaylara “Masallar Diyarı Kapadokya” temasına özel olarak açılan sosyal medya hesaplarından (Facebook: masallardiyarikapadokya, Instagram: MasallarDiyariKapadokya Twitter: MDKapadokya, #DiscoverCappadocia) ulaşılabilecek.
Nevşehir Valiliği ve Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA) koordinasyonunda Kapadokya Mobil Tanıtım organizasyonları bugün saat 15:00’de Nevşehir’de başlayacak.

 

Nevşehir Valiliği ve Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA) koordinasyonunda Kapadokya Mobil Tanıtım organizasyonları bugün saat 15:00’de Nevşehir’de başlayacak.

Kapadokya Bölgesi’nin ülke içinde etkin tanıtımının gerçekleştirilebilmesi, tanıtım faaliyetlerinin fuar alanlarından şehir merkezlerine taşınarak daha fazla sayıda vatandaşa ulaşabilmesi amacıyla tasarlanan “Mobil Tanıtım Tırı” 45 gün boyunca Türkiye’nin tüm bölgelerinden belirlenen 14 ilde ziyaretçilerle buluşacak.

Mobil Tanıtım Tırı ile birlikte kurulacak olan özel etkinlik alanlarında; çömlek ustası eşliğinde çömlek yapımı,sanal gerçeklik (VR) gözlüğü ile Kapadokya’nın 3 boyutlu videolarının gösterimi, tırın yan cephesinde kurulan ekranlardan Kapadokya Tanıtım Filmlerinin (DiscoverCappadocia) gösterimi gibi birçok aktivite gerçekleştirilecek. Ayrıca etkinliğe sponsor olan firmaların tanıtım broşürleri ve Kapadokya Bölgesi’ni yansıtan promosyon materyalleri de tırda hostesler tarafından vatandaşlara dağıtılacak.

Öte yandan, gün boyunca MC (sunucu) eşliğinde Kapadokya temalı çevirim içi oyunlar oynanacak. Gün sonunda dereceye girenlere balon uçuşu, konaklama, at gezisi, ATV safari turları vb. ödüller ilgili firmaların sponsorluğunda verilecek.

Söz konusu oyunlarda verilecek olan ödüllere destek olmak isteyen firmaların Ahiler Kalkınma Ajansı ile iletişime geçmesi yeterli olacak.

Organizasyonlarla ilgili her türlü güncel haber ve detaylara “Masallar Diyarı Kapadokya” temasına özel olarak açılan sosyal medya hesaplarından (Facebook: masallardiyarikapadokya, Instagram: MasallarDiyariKapadokya Twitter: MDKapadokya, #DiscoverCappadocia) ulaşılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.