MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Nevşehirpor: 2 Avanospor:1

SPOR 16.12.2017 - 18:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Nevşehirpor: 2 Avanospor:1

Nevşehir 1.Amatör Ligde bugün oynanan müsabakada Kapadokya Nevşehirspor rakibi Avanosspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.
  1.Amatör Lig B grubu müsabakasında Kapadokya Nevşehirspor ile Kapadokya Avanosspor merkez 3.nolu çim futbol sahasında karşılaştı. Her iki takımda maçtan puan alabilmek için oldukça hırslı olduğu maçta Kapadokya Nevşehirspor, Avanosspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kapadokya Nevşehirspor’un gollerini Ahmet Öztürk ve Fatih Önemli kaydederken Avanosspor’un tek golü ise Ergün’den geldi.   Kapadokya Nevşehirspor’da maçta İsmail Emre Güney ve Yavuz Atıcı kırmızı kartla oyundan atıldılar. 
Nevşehir 1.Amatör Ligde bugün oynanan müsabakada Kapadokya Nevşehirspor rakibi Avanosspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

 

1.Amatör Lig B grubu müsabakasında Kapadokya Nevşehirspor ile Kapadokya Avanosspor merkez 3.nolu çim futbol sahasında karşılaştı. Her iki takımda maçtan puan alabilmek için oldukça hırslı olduğu maçta Kapadokya Nevşehirspor, Avanosspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kapadokya Nevşehirspor’un gollerini Ahmet Öztürk ve Fatih Önemli kaydederken Avanosspor’un tek golü ise Ergün’den geldi.

 

Kapadokya Nevşehirspor’da maçta İsmail Emre Güney ve Yavuz Atıcı kırmızı kartla oyundan atıldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.