Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Oryantiring Yarışmaları Sona Erdi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 10:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Oryantiring Yarışmaları Sona Erdi

Uluslararası Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Oryantiring yarışmaları Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa Köyünde yapılan yarış ile sona erdi. Damsa Barajı yolu üzerinde bulunan başlangıç noktasından çıkış yapan İtalya, Almanya, İsveç, Norveç, Rusya, Azerbaycan ve Türkiye’den 1380 sporcu önceden belirlenen parkurlarda yönlerini bulmaya çalıştılar. Kapadokya Aşçılar Derneğide sporculara ve spor severlere yarışma alanında yemek ikramında bulundu. Ödül törenine Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,KAPHİB Müdürü Levent Ak, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil,Kızılay Şube Başkanı Mehmet Yaman, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Nevşehir Şube Müdürü Erol Aksoy, MHP NEvşehir İl Encümeni Derviş Kuzay katılırken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden uluslar arası düzenlenen böyle bir etkinliğe hiç bir yetkili katılmadı. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise yaptığı açıklamada, 3 gündür yaklaşık 1300 sporcu yarışlar için Kapadokya’da konakladı. Bu bölgeyi çok seviyoruz ve yerel yönetimler ciddi destekler veriyor. Yarışmalarımızın son günü Mustafapaşa Köyünde gerçekleştirdik yarışmaya katılan, dereceye girsin girmesin bütün sporcularımıza ve bizlerden desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize sonsuz teşekkür ederim.” Dedi. Ödül töreninde Konuşan Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı” Öncelikle bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere ve organizasyon esnasında yardımlarını esirgemeyen bütün emekçilere teşekkür ederim. Burada bir gönüllülük vardı bu benim çok hoşuma gitti. Oğlumu tabletin başından kulağını çekerek getirdim, gittiğim okullardaki öğrencilerin benden tablet etmesinden bıktım. Sloganımız şu doğaya dönmenin vakti geldi lütfen bu sporsal aktiviteleri devam ettirin. Paranın satın alamayacağı şeyler doğada var ve biz onları bulmakla mükellefiz.” Dedi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Uluslararası Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Oryantiring yarışmaları Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa Köyünde yapılan yarış ile sona erdi.
Damsa Barajı yolu üzerinde bulunan başlangıç noktasından çıkış yapan İtalya, Almanya, İsveç, Norveç, Rusya, Azerbaycan ve Türkiye’den 1380 sporcu önceden belirlenen parkurlarda yönlerini bulmaya çalıştılar. Kapadokya Aşçılar Derneğide sporculara ve spor severlere yarışma alanında yemek ikramında bulundu.
Ödül törenine Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,KAPHİB Müdürü Levent Ak, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil,Kızılay Şube Başkanı Mehmet Yaman, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Nevşehir Şube Müdürü Erol Aksoy, MHP NEvşehir İl Encümeni Derviş Kuzay katılırken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden uluslar arası düzenlenen böyle bir etkinliğe hiç bir yetkili katılmadı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise yaptığı açıklamada, 3 gündür yaklaşık 1300 sporcu yarışlar için Kapadokya’da konakladı. Bu bölgeyi çok seviyoruz ve yerel yönetimler ciddi destekler veriyor. Yarışmalarımızın son günü Mustafapaşa Köyünde gerçekleştirdik yarışmaya katılan, dereceye girsin girmesin bütün sporcularımıza ve bizlerden desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize sonsuz teşekkür ederim.” Dedi.
Ödül töreninde Konuşan Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı” Öncelikle bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere ve organizasyon esnasında yardımlarını esirgemeyen bütün emekçilere teşekkür ederim. Burada bir gönüllülük vardı bu benim çok hoşuma gitti. Oğlumu tabletin başından kulağını çekerek getirdim, gittiğim okullardaki öğrencilerin benden tablet etmesinden bıktım. Sloganımız şu doğaya dönmenin vakti geldi lütfen bu sporsal aktiviteleri devam ettirin. Paranın satın alamayacağı şeyler doğada var ve biz onları bulmakla mükellefiz.” Dedi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.