MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya otelleri Trıpadvısor ödüllerini topladı

TURİZM 23.01.2019 - 15:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya otelleri Trıpadvısor ödüllerini topladı

Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2019” ödüllerini açıkladı.
  Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2019” ödüllerini açıkladı.    Geçen yıl “Travelers’ Choice 2018”  ödüllerinde yapılan oylamada 9 kategoride - 14 ödüle layık görülen KAPTİD Üyesi Oteller bu yıl 12 kategoride 16 ödüle hak kazanarak bu yılın ödüllerine yine ambargo koyarak Kapadokya'nın konaklama alanındaki kalitesini tescilledi.   İşte o kategoriler ve oteller:   Dünya’nın En İyi 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 9. Sıra    Avrupa’nın En İyi 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 3. Sıra   Türkiye’nin En İyi 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra   Avrupa’nın En İyi 25 Küçük Oteli Dere Suites - Ürgüp / 14. Sıra   Türkiye’nin En İyi 25 Küçük Oteli Dere Suites - Ürgüp / 2. Sıra Göreme Inn Hotel / 6. Sıra   Dünya’nın En Lüks 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra   Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra   Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra Museum Hotel / 14. Sıra   Dünya’nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 8. Sıra   Avrupa'nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 5. Sıra   Türkiye'nin En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra Dere Suites - Ürgüp / 5. Sıra Göreme Inn Hotel / 15. Sıra   Türkiye'nin En İyi 25 Pansiyon ve Konukevi Castle Inn – Ortahisar / 4. Sıra   Kapadokya’nın, yeraltı ve yerüstü zenginliklerine ilaveten konaklama işletmeciliği anlamında Dünya’nın örnek alınması gereken bölgelerinden birisi olduğunu bu ödüllerle bir kez tescillendiğini açıklayan KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Dinler, sözlerine:    “Toplam 12 farklı kategoride 16 ödül kazanan 5 tesisimizi de en içten dileklerimizle kutluyoruz. 2018 yılı kriz yıllarını geride bıraktığımız, geleceğe umutla bakacağımız güzel bir yıl oldu. Otelciliğin nasıl yapılması noktasında tüm otelcilere örnek olan ve Kapadokya'nın adını bu listelerde yer almasını sağlayan en başta KAPTİD üye tesisler olmak üzere tüm Kapadokya tesislerini yürekten kutlarız. Buradan bu prestijli ödülü kazanan ancak bu başarısını maalesef göremeyen rahmetli Suat Ulusoy (Castle Inn) kardeşimizi de rahmetle anıyoruz. Umut ederiz ki 2020 ödüllerinde çok daha fazla kategoride KAPTİD otelleri olarak yine yer alır; Kapadokya’yı ve Kapadokya Turizmini çok daha iyi noktalara taşırız. Herkese güzel bir sezon dileriz” dedi.
Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2019” ödüllerini açıkladı.

 

Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2019” ödüllerini açıkladı. 

 

Geçen yıl “Travelers’ Choice 2018”  ödüllerinde yapılan oylamada 9 kategoride - 14 ödüle layık görülen KAPTİD Üyesi Oteller bu yıl 12 kategoride 16 ödüle hak kazanarak bu yılın ödüllerine yine ambargo koyarak Kapadokya'nın konaklama alanındaki kalitesini tescilledi.

 

İşte o kategoriler ve oteller:

 

Dünya’nın En İyi 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 9. Sıra 

 

Avrupa’nın En İyi 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 3. Sıra

 

Türkiye’nin En İyi 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra

 

Avrupa’nın En İyi 25 Küçük Oteli

Dere Suites - Ürgüp / 14. Sıra

 

Türkiye’nin En İyi 25 Küçük Oteli

Dere Suites - Ürgüp / 2. Sıra

Göreme Inn Hotel / 6. Sıra

 

Dünya’nın En Lüks 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra

 

Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra

 

Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra

Museum Hotel / 14. Sıra

 

Dünya’nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 8. Sıra

 

Avrupa'nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 5. Sıra

 

Türkiye'nin En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia / 1. Sıra

Dere Suites - Ürgüp / 5. Sıra

Göreme Inn Hotel / 15. Sıra

 

Türkiye'nin En İyi 25 Pansiyon ve Konukevi

Castle Inn – Ortahisar / 4. Sıra

 

Kapadokya’nın, yeraltı ve yerüstü zenginliklerine ilaveten konaklama işletmeciliği anlamında Dünya’nın örnek alınması gereken bölgelerinden birisi olduğunu bu ödüllerle bir kez tescillendiğini açıklayan KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Dinler, sözlerine:

 

 “Toplam 12 farklı kategoride 16 ödül kazanan 5 tesisimizi de en içten dileklerimizle kutluyoruz. 2018 yılı kriz yıllarını geride bıraktığımız, geleceğe umutla bakacağımız güzel bir yıl oldu. Otelciliğin nasıl yapılması noktasında tüm otelcilere örnek olan ve Kapadokya'nın adını bu listelerde yer almasını sağlayan en başta KAPTİD üye tesisler olmak üzere tüm Kapadokya tesislerini yürekten kutlarız. Buradan bu prestijli ödülü kazanan ancak bu başarısını maalesef göremeyen rahmetli Suat Ulusoy (Castle Inn) kardeşimizi de rahmetle anıyoruz. Umut ederiz ki 2020 ödüllerinde çok daha fazla kategoride KAPTİD otelleri olarak yine yer alır; Kapadokya’yı ve Kapadokya Turizmini çok daha iyi noktalara taşırız. Herkese güzel bir sezon dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.