Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Özel İdareleri ve Belediye Birliği Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR 29.03.2018 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Özel İdareleri ve Belediye Birliği Toplantısı Yapıldı

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.
  Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Seçen, Yusuf Kaya ile Belediyeler Birliği Meclis üyeleri , ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.   Toplantıda, birlik encümen üyeleri seçimi, birlik plan ve bütçe komisyonu seçimi, 2017 mali yılı kesin hesaplarının görüşülmesi ile 2017 yılı faaliyet raporunun okunması ve değerlendirilmesi yapılarak, gündemdeki konular ele alındı.   Dilek temennilerin ardından toplantı sona erdi.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.

 

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Seçen, Yusuf Kaya ile Belediyeler Birliği Meclis üyeleri , ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

 

Toplantıda, birlik encümen üyeleri seçimi, birlik plan ve bütçe komisyonu seçimi, 2017 mali yılı kesin hesaplarının görüşülmesi ile 2017 yılı faaliyet raporunun okunması ve değerlendirilmesi yapılarak, gündemdeki konular ele alındı.

 

Dilek temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.