MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya spor şenlikleri 3 Eylül'de başlıyor

SPOR 31.08.2019 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya spor şenlikleri 3 Eylül'de başlıyor

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde spor faaliyetleri tesislerde tüm hızıyla devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde spor faaliyetleri tesislerde tüm hızıyla devam ediyor.   İl Spor Merkezlerinin sona yaklaşıyor olması ile birlikte her yıl geleneksel olarak yapılan Kapadokya Spor Şenlikleri müsabakaları da bu yıl 3 Eylül de gerçekleştirilecek.   Merkez ve ilçelerde yetenekli olan çocuk ve gençlerimizin tespit edilerek karma takımlar oluşturulması ve seçilen yetenekli çocukların gelecekte ilimizi ve ülkemizi temsil edecek milli sporcuların yetişmesini sağlayacak Kapadokya Spor Şenliklerine 2005-2007 doğumlu çocuklar katılarak masa tenisi, atletizm, basketbol, voleybol, futbol, badminton, branşlarındaki müsabakalar Spor Kompleksinde; Damat İbrahim Paşa Spor Salonu, Gençlik Merkezi, 2 ve 3 nolu çim sahalar ve Çok Amaçlı Spor Salonunda  yapılacak. 
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde spor faaliyetleri tesislerde tüm hızıyla devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde spor faaliyetleri tesislerde tüm hızıyla devam ediyor.

 

İl Spor Merkezlerinin sona yaklaşıyor olması ile birlikte her yıl geleneksel olarak yapılan Kapadokya Spor Şenlikleri müsabakaları da bu yıl 3 Eylül de gerçekleştirilecek.

 

Merkez ve ilçelerde yetenekli olan çocuk ve gençlerimizin tespit edilerek karma takımlar oluşturulması ve seçilen yetenekli çocukların gelecekte ilimizi ve ülkemizi temsil edecek milli sporcuların yetişmesini sağlayacak Kapadokya Spor Şenliklerine 2005-2007 doğumlu çocuklar katılarak masa tenisi, atletizm, basketbol, voleybol, futbol, badminton, branşlarındaki müsabakalar Spor Kompleksinde; Damat İbrahim Paşa Spor Salonu, Gençlik Merkezi, 2 ve 3 nolu çim sahalar ve Çok Amaçlı Spor Salonunda  yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.