Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Teknopark'ta Girişimcilik Eğitimi Düzenlendi

EĞİTİM 29.08.2018 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Teknopark'ta Girişimcilik Eğitimi Düzenlendi

Kapadokya Tekno Park tarafından KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi.
  Kapadokya Teknopark tarafından, Kapadokya Bölgesinde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması hedefiyle, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları, kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi.   Kapadokya Teknopark firmaları, Ar-Ge tabanlı iş fikri olan girişimcilerin ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi akademisyenleri ile öğrencilerin katıldığı uygulamalı girişimcilik eğitiminin mentörlüğünü Kapadokya Kuluçka Merkezi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ünsalan yaptı.   Ünsalan tarafından katılımcılara, iş fikrinin bulunması-doğrulanması, iş fikrine ait iş planı projesini oluşturmayı öğrenerek üretim bazlı pazarlama nasıl yapılır, iş yerinin yönetim ve pazarlama planlamasının yapılması hakkında 4 ana modül üzerinden eğitimler verildi. Ayrıca girişimci adayları, eğitim aralarında birebir ve toplu olarak fikir doğrulama mentörlük hizmetinden faydalandı.   Adaylara Girişimcilik Belgesi ve Destek Hakkı Kapadokya Teknopark bünyesinde düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi  başarılı bir şekilde tamamlanırken, katılımcılar katılım belgesi almaya hak kazandı.   Kendi işini kurmak isteyen girişimciler bu belge ile, KOSGEB tarafından 50.000 TL’si hibe olmak üzere toplam 150.000 TL’ye varan ‘KOSGEB Yeni Girişimci Desteği’ne başvuru hakkı elde etmiş oldu.  
Kapadokya Tekno Park tarafından KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi.

 

Kapadokya Teknopark tarafından, Kapadokya Bölgesinde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması hedefiyle, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları, kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi.

 

Kapadokya Teknopark firmaları, Ar-Ge tabanlı iş fikri olan girişimcilerin ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi akademisyenleri ile öğrencilerin katıldığı uygulamalı girişimcilik eğitiminin mentörlüğünü Kapadokya Kuluçka Merkezi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ünsalan yaptı.

 

Ünsalan tarafından katılımcılara, iş fikrinin bulunması-doğrulanması, iş fikrine ait iş planı projesini oluşturmayı öğrenerek üretim bazlı pazarlama nasıl yapılır, iş yerinin yönetim ve pazarlama planlamasının yapılması hakkında 4 ana modül üzerinden eğitimler verildi. Ayrıca girişimci adayları, eğitim aralarında birebir ve toplu olarak fikir doğrulama mentörlük hizmetinden faydalandı.

 

Adaylara Girişimcilik Belgesi ve Destek Hakkı

Kapadokya Teknopark bünyesinde düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi  başarılı bir şekilde tamamlanırken, katılımcılar katılım belgesi almaya hak kazandı.

 

Kendi işini kurmak isteyen girişimciler bu belge ile, KOSGEB tarafından 50.000 TL’si hibe olmak üzere toplam 150.000 TL’ye varan ‘KOSGEB Yeni Girişimci Desteği’ne başvuru hakkı elde etmiş oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.