MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya, Tourism Expo Japon fuarında

TURİZM 25.10.2019 - 08:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya, Tourism Expo Japon fuarında

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Japonya’nın Osaka şehrinde gerçekleştirilen Tourism Expo Japon Fuarı’na katıldı.
  Tourism EXPO Japan 2019, 24 - 27 Ekim 2019 tarihleri arasında INTEX OSAKA’da yapılan ve Tokyo dışındaki ilk ev sahibi şehir olan Osaka’da düzenlenen fuarda, Dünyanın gözbebeği ve doğa harikası olan Kapadokya’nın tanıtımı yapıldı.   Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve sektör temsilcileri, Kapadokya standının açılışını yaptılar ve akabinde de diğer stantları ziyaret ettiler.   Vali İlhami Aktaş, stant açılışına katılan Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’a günün anısı olarak, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Ay Yıldızlı Kelime-i Tevhit lafızlı tabak takdim etti.   Tourism EXPO Japan 2019 Fuarına; Japonya Tokyo Büyük Elçisi Hasan Murat Mercan, Vali İlhami Aktaş, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Müdürü Levent Ak, Türk Acentaları ile Japon İşadamları ve davetliler katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Japonya’nın Osaka şehrinde gerçekleştirilen Tourism Expo Japon Fuarı’na katıldı.

 

Tourism EXPO Japan 2019, 24 - 27 Ekim 2019 tarihleri arasında INTEX OSAKA’da yapılan ve Tokyo dışındaki ilk ev sahibi şehir olan Osaka’da düzenlenen fuarda, Dünyanın gözbebeği ve doğa harikası olan Kapadokya’nın tanıtımı yapıldı.

 

Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve sektör temsilcileri, Kapadokya standının açılışını yaptılar ve akabinde de diğer stantları ziyaret ettiler.

 

Vali İlhami Aktaş, stant açılışına katılan Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’a günün anısı olarak, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Ay Yıldızlı Kelime-i Tevhit lafızlı tabak takdim etti.

 

Tourism EXPO Japan 2019 Fuarına; Japonya Tokyo Büyük Elçisi Hasan Murat Mercan, Vali İlhami Aktaş, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Müdürü Levent Ak, Türk Acentaları ile Japon İşadamları ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.