MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya, Travel İzmir Turizmin fuarının en gözdesi oldu

TURİZM 06.12.2018 - 14:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya, Travel İzmir Turizmin fuarının en gözdesi oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ortaklığıyla Fuarİzmir' de düzenlenen Travel İzmir Turizm Fuarı’na Nevşehir Belediyesi ’de katıldı
  Açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı fuarda Nevşehir Belediyesi’nin de yer aldığı Kapadokya stantı, fuarı ziyaret edenlerin en fazla ilgi gösterdiği stantların başında yer aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya stantını da ziyaret ederek Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ve turistik ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra turizmcilerle de bir süre görüştü. Fuara katılan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 38 ülkenin yanı sıra ülke genelinde 48 şehirden 1200 e yakın katılımcının katıldığı Travel İzmir Turizm Fuarına katılan vatandaşlar ve turizm acente ve operatörlerinin Kapadokya standına büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi. Bölgenin turizm ve dünya turizminde taşıdığı değerin her geçen gün arttığına dikkat çeken Şımarmaz, tanıtımda en etkili araçlarından biri olarak da değerlendirilen bu tür fuar ile tanıtım organizasyonunda önemli bir başarının da sağlandığına dikkat çekti. Şımarmaz, 8 Aralık 2018 Cumartesi günü sona erecek fuarda Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer ve müdürlük personelinin de fuar ziyaretçilerine bölgenin en iyi bir şekilde tanıtımı için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ortaklığıyla Fuarİzmir' de düzenlenen Travel İzmir Turizm Fuarı’na Nevşehir Belediyesi ’de katıldı

 

Açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı fuarda Nevşehir Belediyesi’nin de yer aldığı Kapadokya stantı, fuarı ziyaret edenlerin en fazla ilgi gösterdiği stantların başında yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya stantını da ziyaret ederek Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ve turistik ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra turizmcilerle de bir süre görüştü.

Fuara katılan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 38 ülkenin yanı sıra ülke genelinde 48 şehirden 1200 e yakın katılımcının katıldığı Travel İzmir Turizm Fuarına katılan vatandaşlar ve turizm acente ve operatörlerinin Kapadokya standına büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi.

Bölgenin turizm ve dünya turizminde taşıdığı değerin her geçen gün arttığına dikkat çeken Şımarmaz, tanıtımda en etkili araçlarından biri olarak da değerlendirilen bu tür fuar ile tanıtım organizasyonunda önemli bir başarının da sağlandığına dikkat çekti.

Şımarmaz, 8 Aralık 2018 Cumartesi günü sona erecek fuarda Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer ve müdürlük personelinin de fuar ziyaretçilerine bölgenin en iyi bir şekilde tanıtımı için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.