MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya TÜRSAB BTK 'da devir teslim yapıldı

TURİZM 31.10.2019 - 10:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya TÜRSAB BTK 'da devir teslim yapıldı

Merkezi Ürgüp'te bulunan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Kapadokya Bölge Temsil Kurulunda devir teslim töreni düzenlendi.
  18 Ekim 2019 tarihinde yapılan seçimle Kapadokya Türsab BTK Başkanı olarak seçilen Talip Aldemir mazbatasını TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya'dan teslim aldı.   Ürgüp'te bulunan temsilcilikte de 30 ekim tarihinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Kapadokya TÜRSAB BTK seçilen Başkan Talip Aldemir, bir önceki Başkan Aysel Atak'a hizmetleri için teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti. Devir teslim törenine Kapadokya BTK'nın yeni yönetim kurulu üyeleri Mehmet Keçeci, Ali Murat Yıldız, Faruk Kahveci, İsmail Sucu, Erhan Falay, Kadir Teke, Görkem Baştürk, Ali Şenöz, Sedat İkman ve İbrahim Budak da hazır bulundular.   Gerçekleştirilen devir teslim ile görev değişikliği yapılarak Talip Aldemir Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Kapadokya Bölge Temsil Kurulu görevine resmen başladı
Merkezi Ürgüp'te bulunan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Kapadokya Bölge Temsil Kurulunda devir teslim töreni düzenlendi.

 

18 Ekim 2019 tarihinde yapılan seçimle Kapadokya Türsab BTK Başkanı olarak seçilen Talip Aldemir mazbatasını TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya'dan teslim aldı.

 

Ürgüp'te bulunan temsilcilikte de 30 ekim tarihinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Kapadokya TÜRSAB BTK seçilen Başkan Talip Aldemir, bir önceki Başkan Aysel Atak'a hizmetleri için teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti. Devir teslim törenine Kapadokya BTK'nın yeni yönetim kurulu üyeleri Mehmet Keçeci, Ali Murat Yıldız, Faruk Kahveci, İsmail Sucu, Erhan Falay, Kadir Teke, Görkem Baştürk, Ali Şenöz, Sedat İkman ve İbrahim Budak da hazır bulundular.

 

Gerçekleştirilen devir teslim ile görev değişikliği yapılarak Talip Aldemir Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Kapadokya Bölge Temsil Kurulu görevine resmen başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.