Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi, Almanya’da temaslarda bulundu

EĞİTİM 17.12.2019 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Üniversitesi, Almanya’da temaslarda bulundu

Kapadokya Üniversitesi, uluslararası faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla Karlsruhe Başkonsolosu Banu Terzioğlu’nu ziyaret ederek, Almanya’da çeşitli temaslarda bulundu.
  Karlsruhe Başkonsolosu Banu Terzioğlu’nu ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Elif Benveniste, Başkonsolos ile Almanya’dan Türkiye’ye yükseköğretim amacıyla öğrenci yönlendirilmesi konusuyla ilgili olarak görüşlerini aktardı.   Almanya Baden-Württemberg eyaletinde bulunan yükseköğretim kurumlarını ve Avrupa Türk Genç İş adamları Derneğini de ziyaret eden Elif Benveniste, ziyaretlerinde başta Erasmus programının yaygınlaştırılması hakkında görüş alışverişinde bulunurken, Kapadokya Üniversitesinin misyonu, vizyonu, hedefleri ve yürüttüğü tüm çalışmalarla ilgili de çeşitli bilgiler paylaştı.
Kapadokya Üniversitesi, uluslararası faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla Karlsruhe Başkonsolosu Banu Terzioğlu’nu ziyaret ederek, Almanya’da çeşitli temaslarda bulundu.

 

Karlsruhe Başkonsolosu Banu Terzioğlu’nu ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Elif Benveniste, Başkonsolos ile Almanya’dan Türkiye’ye yükseköğretim amacıyla öğrenci yönlendirilmesi konusuyla ilgili olarak görüşlerini aktardı.

 

Almanya Baden-Württemberg eyaletinde bulunan yükseköğretim kurumlarını ve Avrupa Türk Genç İş adamları Derneğini de ziyaret eden Elif Benveniste, ziyaretlerinde başta Erasmus programının yaygınlaştırılması hakkında görüş alışverişinde bulunurken, Kapadokya Üniversitesinin misyonu, vizyonu, hedefleri ve yürüttüğü tüm çalışmalarla ilgili de çeşitli bilgiler paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.