Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi’nde lise öğrencilerine İHA eğitim verildi

EĞİTİM 24.09.2019 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Üniversitesi’nde lise öğrencilerine İHA eğitim verildi

Kapadokya Üniversitesi ile Açı Okulları arasında yapılan protokol kapsamında IHA-1 eğitimi alan lise öğrencileri sertifikalarını düzenlenen tören ile teslim aldılar.
  2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesinde Açı Okulları ile Kapadokya Üniversitesi arasında eğitim ve araştırmada yapılan iş birliği protokolü gereğince IHA-1 eğitimi alan lise öğrencileri, sertifikalarını Kapadokya Üniversitesi IHA Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Rıfat Benveniste’nin elinden aldılar.   Protokol kapsamında Açı Lisesi Öğretmenlerinden Cevat Ezgin Kapadokya Üniversitesi İHA Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezinde aldığı eğiticinin eğitimi sonrasında Açı Lisesi öğrencilerine İHA eğitimini yıllık ders müfredatı çerçevesinde verirken, öğrenciler eğitim süresince Türkiye’nin çeşitli illerinde öğretmenleriyle birlikte uygulamalı İHA uçuşu ve görüntüleme eğitimleri de aldılar.   Türkiye'de bir ilk olan ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen projenin önümüzdeki eğitim öğretim yılında da devam edeceği öğrenildi.
Kapadokya Üniversitesi ile Açı Okulları arasında yapılan protokol kapsamında IHA-1 eğitimi alan lise öğrencileri sertifikalarını düzenlenen tören ile teslim aldılar.

 

2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesinde Açı Okulları ile Kapadokya Üniversitesi arasında eğitim ve araştırmada yapılan iş birliği protokolü gereğince IHA-1 eğitimi alan lise öğrencileri, sertifikalarını Kapadokya Üniversitesi IHA Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Rıfat Benveniste’nin elinden aldılar.

 

Protokol kapsamında Açı Lisesi Öğretmenlerinden Cevat Ezgin Kapadokya Üniversitesi İHA Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezinde aldığı eğiticinin eğitimi sonrasında Açı Lisesi öğrencilerine İHA eğitimini yıllık ders müfredatı çerçevesinde verirken, öğrenciler eğitim süresince Türkiye’nin çeşitli illerinde öğretmenleriyle birlikte uygulamalı İHA uçuşu ve görüntüleme eğitimleri de aldılar.

 

Türkiye'de bir ilk olan ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen projenin önümüzdeki eğitim öğretim yılında da devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.