Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine liderlik eğitimi verildi

EĞİTİM 06.03.2020 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine liderlik eğitimi verildi

İşletme Koçu, Yazar Işık Şerifsoy, 4 Mart 2020 tarihinde Kapadokya Üniversitesinde düzenlenen “Liderlik Eğitimi” programında üniversite öğrencileriyle buluştu.
  Kapadokya Üniversitesi Kariyer Yönetimi ve Mezun İlişkileri Ofisi tarafından düzenlenen eğitime, “Size akıl satmaya gelmedim, kendi bulduklarımla sizlere ilham olmaya geldim” şeklinde giriş yapan Işık Şerifsoy, “Lider, özgün ve proaktif olan kişidir. Bir insana lider demek için apoletlere, özel bir unvana gerek yok. Herkesin lider olma şansı vardır, herkes kendinin lideri olabilir ama lider olabilmek için önce kendinizle buluşmanız, kendi hayatınıza liderlik yapmanız gerekiyor. Hayatta 3 şeye önem verdiğiniz zaman hayat size başka fırsatlar yaratıyor. Sadece mesleki ya da kişisel gelişimle uğraşmak yetmiyor, ayrıca bir de iletişim ağı gerekiyor” dedi. Daha sonra katılımcılarla kendisine ilham veren olayları paylaştı.   Öğrencilere, “ağ kurmayın, bağ kurun” tavsiyesinde bulunan Şerifsoy, “İletişim ağınızı güçlendirmek için fark edin, takip edin ve yardım edin. Bulunduğunuz ortamdaki insanları fark ederek, onlarla iletişim kurmaya çalışın, onların özel günlerini, kıymetli anlarını takip edin. İnsanlara, “Sana nasıl yardımcı olabilirim?” sorusunu sormaktan çekinmeyin, onların duygularına dokunmayı deneyin. İletişim ağı internet üzerinden, çeşitli mobil uygulamalar üzerinden kurulmaz. Doğal olun, insanların duygularına dokunmayı deneyin” dedi.
İşletme Koçu, Yazar Işık Şerifsoy, 4 Mart 2020 tarihinde Kapadokya Üniversitesinde düzenlenen “Liderlik Eğitimi” programında üniversite öğrencileriyle buluştu.

 

Kapadokya Üniversitesi Kariyer Yönetimi ve Mezun İlişkileri Ofisi tarafından düzenlenen eğitime, “Size akıl satmaya gelmedim, kendi bulduklarımla sizlere ilham olmaya geldim” şeklinde giriş yapan Işık Şerifsoy, “Lider, özgün ve proaktif olan kişidir. Bir insana lider demek için apoletlere, özel bir unvana gerek yok. Herkesin lider olma şansı vardır, herkes kendinin lideri olabilir ama lider olabilmek için önce kendinizle buluşmanız, kendi hayatınıza liderlik yapmanız gerekiyor. Hayatta 3 şeye önem verdiğiniz zaman hayat size başka fırsatlar yaratıyor. Sadece mesleki ya da kişisel gelişimle uğraşmak yetmiyor, ayrıca bir de iletişim ağı gerekiyor” dedi. Daha sonra katılımcılarla kendisine ilham veren olayları paylaştı.

 

Öğrencilere, “ağ kurmayın, bağ kurun” tavsiyesinde bulunan Şerifsoy, “İletişim ağınızı güçlendirmek için fark edin, takip edin ve yardım edin. Bulunduğunuz ortamdaki insanları fark ederek, onlarla iletişim kurmaya çalışın, onların özel günlerini, kıymetli anlarını takip edin. İnsanlara, “Sana nasıl yardımcı olabilirim?” sorusunu sormaktan çekinmeyin, onların duygularına dokunmayı deneyin. İletişim ağı internet üzerinden, çeşitli mobil uygulamalar üzerinden kurulmaz. Doğal olun, insanların duygularına dokunmayı deneyin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.