MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selçuk, Milli Eğitim Bakanı Oldu

GÜNCEL 10.07.2018 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selçuk, Milli Eğitim Bakanı Oldu

Kapadokya Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanlığı görevine atandı.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açıklanan Bakanlar Kurulu listesinin ardından Milli Eğitim Bakanı olarak açıklanan Prof. Dr. Ziya Selçuk son olarak Kapadokya Üniversitesinde Beşeri Bilimler Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktaydı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Bakanlar Kurulu listesinde Milli Eğitim Bakanı olarak açıklanan Prof. Dr. Ziya Selçuk Kapadokya Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi’nde olarak görev yapmaktaydı. Milli eğitim Bakanı Selçuk’un göreve başlamasının ardından ise üniversitedeki görevinden ayrılması beklenirken çiçeği burnunda Bakan Selçuk’un sık sık Nevşehir’e de gelmesi bekleniyor.
Kapadokya Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanlığı görevine atandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açıklanan Bakanlar Kurulu listesinin ardından Milli Eğitim Bakanı olarak açıklanan Prof. Dr. Ziya Selçuk son olarak Kapadokya Üniversitesinde Beşeri Bilimler Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktaydı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Bakanlar Kurulu listesinde Milli Eğitim Bakanı olarak açıklanan Prof. Dr. Ziya Selçuk Kapadokya Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi’nde olarak görev yapmaktaydı. Milli eğitim Bakanı Selçuk’un göreve başlamasının ardından ise üniversitedeki görevinden ayrılması beklenirken çiçeği burnunda Bakan Selçuk’un sık sık Nevşehir’e de gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.