Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi, Özbekistan’da temaslarda bulundu

EĞİTİM 02.05.2019 - 10:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Üniversitesi, Özbekistan’da temaslarda bulundu

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve beraberindeki heyet Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’i ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.
  Türkiye Cumhuriyeti Taşkent Büyükelçisi M. Süreyya Er’i makamında ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Kapadokya Üniversitesi Uluslararası Ofis Direktörü Elif Benveniste, üniversitenin Orta Asya coğrafyasındaki faaliyetleri hakkında bilgiler verdikten sonra Taşkent Eğitim Müşaviri Ali Eyüpkoca ile de görüşerek Özbekistan’daki yükseköğretim kurumları hakkında bilgiler aldı.   Özbekistan Milli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Avazjon Marahimov ve yardımcısı Prof. Dr. Rasul Rahmonov ile de görüşmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve beraberindeki heyet, ikili iş birliği sahaları ve araştırma konularında senkronizasyonun ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdi.
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve beraberindeki heyet Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’i ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

 

Türkiye Cumhuriyeti Taşkent Büyükelçisi M. Süreyya Er’i makamında ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Kapadokya Üniversitesi Uluslararası Ofis Direktörü Elif Benveniste, üniversitenin Orta Asya coğrafyasındaki faaliyetleri hakkında bilgiler verdikten sonra Taşkent Eğitim Müşaviri Ali Eyüpkoca ile de görüşerek Özbekistan’daki yükseköğretim kurumları hakkında bilgiler aldı.

 

Özbekistan Milli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Avazjon Marahimov ve yardımcısı Prof. Dr. Rasul Rahmonov ile de görüşmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve beraberindeki heyet, ikili iş birliği sahaları ve araştırma konularında senkronizasyonun ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.