Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret

EĞİTİM 04.04.2018 - 08:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.
  Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Bağlı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak yeni kurulan Kapadokya Üniversitesi  ile birlikte başarılı gençlerin yetiştirilmesine yönelik çalışmalar başta olmak üzere her alanda şehrin ve ülkenin geleceğine ivme katacak ortak projelere birlikte imza atmaya hazır olduklarını  ifade etti.   Kurulduğu günden bugüne adından söz ettiren Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ikili işbirliğine daima hazır olduklarını belirten Karasar ise, “İki üniversite olarak, akademik, bilimsel, teknolojik ve diğer bütün alanlarda ortaya koyacağımız ikili ilişkiler ile bu şehre ve ülkemize büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.   Rektör Karasar ile bir süre görüşen Rektör Bağlı, kendilerine ziyaret sonunda günün anısına plaket takdiminde bulundu.
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

 

Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Bağlı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak yeni kurulan Kapadokya Üniversitesi  ile birlikte başarılı gençlerin yetiştirilmesine yönelik çalışmalar başta olmak üzere her alanda şehrin ve ülkenin geleceğine ivme katacak ortak projelere birlikte imza atmaya hazır olduklarını  ifade etti.

 

Kurulduğu günden bugüne adından söz ettiren Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ikili işbirliğine daima hazır olduklarını belirten Karasar ise, “İki üniversite olarak, akademik, bilimsel, teknolojik ve diğer bütün alanlarda ortaya koyacağımız ikili ilişkiler ile bu şehre ve ülkemize büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Rektör Karasar ile bir süre görüşen Rektör Bağlı, kendilerine ziyaret sonunda günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.