Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar, Parmaksız’ı Ziyaret Etti

EĞİTİM 25.12.2017 - 07:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar, Parmaksız’ı Ziyaret Etti

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Kapadokya Üniversitesi Genel Koordinatörü Halil İbrahim Ünser, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.
  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kapadokya Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.   Sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerleri ile Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri olan ilimize geçtiğimiz aylarda TBMM tarafından kabul edilen kanun ile kazandırılan ve 2. Üniversite olarak kurulan Özel İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı’na ait Kapadokya Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr.Hasan Ali Karasar , Başkan Parmaksız ile genel durum hakkında değerlendirmeler yaparak, tasarlanan projeler ve akademik yıl içerisinde yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi.   NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kapadokya Üniversitesinin son dönemlerde ciddi bir atılım yaptığını, eğitime yapılan her türlü çalışmaların destekçisi olacaklarını dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.   Ziyarette NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’da hazır bulundu.
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Kapadokya Üniversitesi Genel Koordinatörü Halil İbrahim Ünser, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.

 

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kapadokya Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

 

Sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerleri ile Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri olan ilimize geçtiğimiz aylarda TBMM tarafından kabul edilen kanun ile kazandırılan ve 2. Üniversite olarak kurulan Özel İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı’na ait Kapadokya Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr.Hasan Ali Karasar , Başkan Parmaksız ile genel durum hakkında değerlendirmeler yaparak, tasarlanan projeler ve akademik yıl içerisinde yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi.

 

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kapadokya Üniversitesinin son dönemlerde ciddi bir atılım yaptığını, eğitime yapılan her türlü çalışmaların destekçisi olacaklarını dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyarette NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.