MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesi Uluslararası SANAR2020 Kongresine ev sahipliği yaptı

EĞİTİM 27.07.2020 - 14:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya Üniversitesi Uluslararası SANAR2020 Kongresine ev sahipliği yaptı

2. Uluslararası Spor, Antropoloji, Beslenme, Anatomi ve Radyoloji Kongresi (SANAR2020) Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde 20 – 23 Temmuz 2020 tarihlerinde çevrim içi video konferans yöntemiyle yapıldı.
  2. Uluslararası Spor, Antropoloji, Beslenme, Anatomi ve Radyoloji Kongresi (SANAR2020) Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde 20 – 23 Temmuz 2020 tarihlerinde çevrim içi video konferans yöntemiyle yapıldı.   Ankara Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Yüksek İhtisas Üniversitesinin iş birliğiyle düzenlenen kongre, 7 ülkeden 45 üniversite ve 300’e yakın katılımcıya ev sahipliği yaptı.   Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, “Gönül isterdi ki tüm katılımcıları Kapadokya’da ve üniversitemizde misafir edelim, bölgenin tarihi ve tabii güzellikleri içerisinde hep birlikte güzel bir çalışmaya imza atalım ama herkesin bildiği üzere pandemi süreci bunu mümkün kılmadı. Böylesine geniş uluslararası katılımlı ve multidisipliner bir kongrenin çevirimiçi ortamda yapılabilmesi bizim için kıvanç meselesi. Umarız ki hem kitabında hem diğer dokümanlarında en iyi çalışmalara şahitlik edeceğiz. Bu vesile ile tüm katılımcılara başarılar diliyor, katkıda bulunan tüm hocalarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Tekdemir ve Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Raber Gözil de birer açılış konuşması yaptı.   Açılış konuşmalarının ardından piyanoda Gülnare Jorobekova, kemanda Cavid Asadov ve çelloda Baktıgul Jumaeva’nın olduğu mini konser ve Derya Yazar’ın “Kapadokya’nın Sessiz Renkleri” isimli fotoğraf sergisi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.   SANAR2020 kapsamında 115 sözlü ve 18 poster bildiri 4 gün boyunca 30 oturumda sunulurken; kongre, katılımcıların değerlendirme konuşmaları ve sonuç oturumları ile tamamlandı.  
2. Uluslararası Spor, Antropoloji, Beslenme, Anatomi ve Radyoloji Kongresi (SANAR2020) Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde 20 – 23 Temmuz 2020 tarihlerinde çevrim içi video konferans yöntemiyle yapıldı.

 

2. Uluslararası Spor, Antropoloji, Beslenme, Anatomi ve Radyoloji Kongresi (SANAR2020) Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde 20 – 23 Temmuz 2020 tarihlerinde çevrim içi video konferans yöntemiyle yapıldı.

 

Ankara Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Yüksek İhtisas Üniversitesinin iş birliğiyle düzenlenen kongre, 7 ülkeden 45 üniversite ve 300’e yakın katılımcıya ev sahipliği yaptı.

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, “Gönül isterdi ki tüm katılımcıları Kapadokya’da ve üniversitemizde misafir edelim, bölgenin tarihi ve tabii güzellikleri içerisinde hep birlikte güzel bir çalışmaya imza atalım ama herkesin bildiği üzere pandemi süreci bunu mümkün kılmadı. Böylesine geniş uluslararası katılımlı ve multidisipliner bir kongrenin çevirimiçi ortamda yapılabilmesi bizim için kıvanç meselesi. Umarız ki hem kitabında hem diğer dokümanlarında en iyi çalışmalara şahitlik edeceğiz. Bu vesile ile tüm katılımcılara başarılar diliyor, katkıda bulunan tüm hocalarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Tekdemir ve Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Raber Gözil de birer açılış konuşması yaptı.

 

Açılış konuşmalarının ardından piyanoda Gülnare Jorobekova, kemanda Cavid Asadov ve çelloda Baktıgul Jumaeva’nın olduğu mini konser ve Derya Yazar’ın “Kapadokya’nın Sessiz Renkleri” isimli fotoğraf sergisi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

 

SANAR2020 kapsamında 115 sözlü ve 18 poster bildiri 4 gün boyunca 30 oturumda sunulurken; kongre, katılımcıların değerlendirme konuşmaları ve sonuç oturumları ile tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.