Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesinde mülakatlarda başarının sırları anlatıldı

EĞİTİM 29.01.2019 - 19:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Üniversitesinde mülakatlarda başarının sırları anlatıldı

Kapadokya Üniversitesi, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “İş Mülakatlarında Başarının Sırları” başlıklı söyleşide Divan Grup’un önemli isimlerini ağırladı.
  Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu’nun İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Güryel ve Corporate Executive Şefi Vedat Sönmez’i Mustafapaşa Yerleşkesinde konuşmacı olarak misafir eden Kapadokya Üniversitesi, başta Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık bölümü öğrencileri olmak üzere üniversitede öğrenim gören öğrencilere iş mülakatlarında başarılı olmanın sırlarının anlatıldığı önemli bir seminer gerçekleştirmiş oldu.   Divan Grubu hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktardıktan sonra iş mülakatlarında başarının sırları hakkında hazırladığı sunumu eşliğinde uzun uzun konuşan İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Güryel, katılımcılara profesyonel işe alım süreçleri, mülakatlarda dikkat edilen noktalar, sorulan sorulara verilecek cevaplar, mülakat hazırlık aşamaları ve tüm detaylar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.   Gamze Güryel’in ardından konuşmasına başlayan Corporate Executive Şef Vedat Sönmez ise, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray stadyumları ile kafeteryalardan sorumlu executive chef olarak Divan Grubunda çalıştığını aktardıktan sonra, katılımcılara Divan Grup bünyesinde yönettiği tüm operasyonlar ve karşılaştığı aksiyonlar hakkında bilgiler paylaşarak geleceğin şeflerine mutfağa dair önemli ipuçları verdi.   Söyleşi, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.  
Kapadokya Üniversitesi, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “İş Mülakatlarında Başarının Sırları” başlıklı söyleşide Divan Grup’un önemli isimlerini ağırladı.

 

Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu’nun İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Güryel ve Corporate Executive Şefi Vedat Sönmez’i Mustafapaşa Yerleşkesinde konuşmacı olarak misafir eden Kapadokya Üniversitesi, başta Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık bölümü öğrencileri olmak üzere üniversitede öğrenim gören öğrencilere iş mülakatlarında başarılı olmanın sırlarının anlatıldığı önemli bir seminer gerçekleştirmiş oldu.

 

Divan Grubu hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktardıktan sonra iş mülakatlarında başarının sırları hakkında hazırladığı sunumu eşliğinde uzun uzun konuşan İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Güryel, katılımcılara profesyonel işe alım süreçleri, mülakatlarda dikkat edilen noktalar, sorulan sorulara verilecek cevaplar, mülakat hazırlık aşamaları ve tüm detaylar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

 

Gamze Güryel’in ardından konuşmasına başlayan Corporate Executive Şef Vedat Sönmez ise, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray stadyumları ile kafeteryalardan sorumlu executive chef olarak Divan Grubunda çalıştığını aktardıktan sonra, katılımcılara Divan Grup bünyesinde yönettiği tüm operasyonlar ve karşılaştığı aksiyonlar hakkında bilgiler paylaşarak geleceğin şeflerine mutfağa dair önemli ipuçları verdi.

 

Söyleşi, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.