Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesinde Sağlık Çalıştayı Düzenlendi

EĞİTİM 09.08.2018 - 13:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Üniversitesinde Sağlık Çalıştayı Düzenlendi

Kapadokya Üniversitesi Mustafapaşa yerleşkesinde Kayseri’de algılanan sağlık ve saplık hizmetleri kullanımındaki değişim konulu çalıştay düzenlendi.
  Kapadokya Üniversitesi Oktay Sinanoğlu konferans salonunda düzenlenen çalıştayı Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Kayseri Sağlık İl Müdürü Ali Rıza Benli,  Nevşehir Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi İlkay Akün ve sağlıkçılar katıldı.   Kapadokya Üniversitesi’nde düzenlenen çalıştayın açılış konuşmasını yapan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar böylesine önem arz eden bir çalıştaya ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Çalıştayın ilimize hayırlı olmasını dilerim diye konuştu.   Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ın konuşmasının ardından çalıştay konuşmalar ile devam etti.
Kapadokya Üniversitesi Mustafapaşa yerleşkesinde Kayseri’de algılanan sağlık ve saplık hizmetleri kullanımındaki değişim konulu çalıştay düzenlendi.

 

Kapadokya Üniversitesi Oktay Sinanoğlu konferans salonunda düzenlenen çalıştayı Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Kayseri Sağlık İl Müdürü Ali Rıza Benli,  Nevşehir Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi İlkay Akün ve sağlıkçılar katıldı.

 

Kapadokya Üniversitesi’nde düzenlenen çalıştayın açılış konuşmasını yapan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar böylesine önem arz eden bir çalıştaya ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Çalıştayın ilimize hayırlı olmasını dilerim diye konuştu.

 

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ın konuşmasının ardından çalıştay konuşmalar ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.