MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Üniversitesinin İlk Yüksek Lisans Programı Açıldı

EĞİTİM 11.07.2018 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Üniversitesinin İlk Yüksek Lisans Programı Açıldı

Kapadokya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsünün ilk programı olan, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programının başvuruları başladı.
  Kapadokya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsünün ilk programı olan, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programının başvuruları başladı. Başvurular, 31 Ağustos’a kadar devam edecek.   Uzmanlaşmaya Yönelik Donanım Fırsatı   Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans programı, diğer yüksek lisans programlarından farklı olarak öğrencilerine biri “Siyaset Bilimi”, diğeri “Kamu Yönetimi” odaklı olmak üzere iki ayrı uzmanlaşma sahası imkânı tanıyor. Bu nedenle, siyaset bilimi teorik altyapısını güçlendirerek akademik çalışma yapmak isteyenler için ayrı bir seçmeli ders havuzu, kamu yöneticileri için ise ayrı bir seçmeli ders havuzu oluşturuldu.   “Çağımızı Yönlendirecek Uzmanlar Kapadokya’da Yetişecek”   Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans programı, ulusal ve uluslararası pek çok çalışmaya imza atmış nitelikli akademik kadrosuyla, günümüzün sorunlarına etkili çözümler üretebilen, derinlikli akademik çalışmalar yapmış, vizyon sahibi yöneticilerin ve akademisyenlerin yetişmesini hedefliyor.   Kamu ve özel sektör çalışanlarının akademik ve mesleki birikimlerini geliştirmeleri için lisansüstü çalışmalarına büyük önem veren Kapadokya Üniversitesi, çalışanlara yönelik de esnek bir eğitim programı sunuyor.   6 Temmuz’da başlayan başvurular, 31 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Başvurusu kabul edilen adayların kayıtları ise 10 – 14 Eylül tarihleri arasında alınacak. 
Kapadokya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsünün ilk programı olan, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programının başvuruları başladı.

 

Kapadokya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsünün ilk programı olan, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programının başvuruları başladı. Başvurular, 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

 

Uzmanlaşmaya Yönelik Donanım Fırsatı

 

Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans programı, diğer yüksek lisans programlarından farklı olarak öğrencilerine biri “Siyaset Bilimi”, diğeri “Kamu Yönetimi” odaklı olmak üzere iki ayrı uzmanlaşma sahası imkânı tanıyor. Bu nedenle, siyaset bilimi teorik altyapısını güçlendirerek akademik çalışma yapmak isteyenler için ayrı bir seçmeli ders havuzu, kamu yöneticileri için ise ayrı bir seçmeli ders havuzu oluşturuldu.

 

“Çağımızı Yönlendirecek Uzmanlar Kapadokya’da Yetişecek”

 

Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans programı, ulusal ve uluslararası pek çok çalışmaya imza atmış nitelikli akademik kadrosuyla, günümüzün sorunlarına etkili çözümler üretebilen, derinlikli akademik çalışmalar yapmış, vizyon sahibi yöneticilerin ve akademisyenlerin yetişmesini hedefliyor.

 

Kamu ve özel sektör çalışanlarının akademik ve mesleki birikimlerini geliştirmeleri için lisansüstü çalışmalarına büyük önem veren Kapadokya Üniversitesi, çalışanlara yönelik de esnek bir eğitim programı sunuyor.

 

6 Temmuz’da başlayan başvurular, 31 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Başvurusu kabul edilen adayların kayıtları ise 10 – 14 Eylül tarihleri arasında alınacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.