MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'ya Gelmek İçin Bir Çok Nedeniz Var

TURİZM 03.08.2017 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'ya Gelmek İçin Bir Çok Nedeniz Var

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi Kapadokya’ya gelmek için bir çok nedeniniz var.
  Dünyada eşi benzeri olmayan peribacalarına sahip olan Kapadokya bölgesini halen gezmeyen yerli ve yabancı turistler için bölgeye gelmek için bir çok neden sıralayabiliriz. Nitekim dünyada eşi benzeri olmayan bir coğrafyada yaşadığımız Kapadokya bölgesine gelmek için işte bazı nedenler; Balon Turu Dünyada en güzel balon turu Kapadokya bölgesinde yapılıyor ve balon turizminin başkenti konumunda olan Kapadokya’da sabahın erken saatleri ile birlikte yerden binlerce metre yükseklikten peribacalarının eşsiz güzelliğini tanık olabilir ve bol bol fotoğraf çekebilirsiniz. Yer altı Şehirleri Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde bulunan Derinkuyu Yer altı şehrini veya Kaymaklı Kasabasında bulunan Kaymaklı Yer altı şehirlerini ziyaret ederek yaz sıcaklıklarında yerin yedi kat altında serinleyebilir ve dönemlere ait insanların nasıl yaşadıklarının canlı şahidi olabilirsiniz. Göreme Açık Hava Müzesi Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret ederek geçmişten günümüze olan yaşanmış hayatı görebilir ve müze içerisinde halen ilk gün ki gibi güzelliklerini bozmamış kiliseleri ziyaret edebilirsiniz. Vadi Yürüyüşleri Kapadokya’da birbirinden güzel ve eşsiz güzelliklere sahip olan bölgelerde eşsiz manzaralar eşliğinde vadi yürüyüşünü gerçekleştirebilirsiniz. ATV Turları Peribacalarının eşsiz güzelliği eşliğinde ATV turlarına katılarak bölgenin keşfedilmemiş güzelliklerini katılmış olduğunuz ATV turları ile keşfedebilir ve bu anları ölümsüzleştirmek için bolca fotoğraf çekinebilirsiniz. At Turları Güzel atlar diyarı olarak da bilinen Kapadokya bölgesinde at turlarına katılarak bölgenin birbirinden güzel yerlerini saatlik, günlük olarak katılabileceğiniz turlar ile keşfedebilirisiniz. Kızılçukur Vadisi (Gün Batımı) Dünyanın belki de en güzel gün batımını Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Kızılçukur vadisinde izleyebilirsiniz. Vadide gün batımını kızıllaşan peribacaları eşliğinde muhteşem görüntüler ile izlemek isteyenlerin adresinin adı Kızılçukur vadisidir. Butik Oteller Kayadan oyma oteller kalabilir ve bölgenin sıcaklığını kayadan oyma otellerin serinliğinde geçirebilir ve unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kapadokya Bölgesinde resmi olarak tek butik otel olma özelliğine sahip olan Ürgüp ilçesinde bulunan Kayakapi Premium Caves’de aradığınız ve arzu ettiğiniz özelliklerde oda bulabilirsiniz. İşte Kapadokya’ya gelmek için bazı nedenleri sizler için derledik. Kapadokya’da misafirimiz olmaya bekliyoruz. 
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi Kapadokya’ya gelmek için bir çok nedeniniz var.

 

Dünyada eşi benzeri olmayan peribacalarına sahip olan Kapadokya bölgesini halen gezmeyen yerli ve yabancı turistler için bölgeye gelmek için bir çok neden sıralayabiliriz. Nitekim dünyada eşi benzeri olmayan bir coğrafyada yaşadığımız Kapadokya bölgesine gelmek için işte bazı nedenler;

Balon Turu

Dünyada en güzel balon turu Kapadokya bölgesinde yapılıyor ve balon turizminin başkenti konumunda olan Kapadokya’da sabahın erken saatleri ile birlikte yerden binlerce metre yükseklikten peribacalarının eşsiz güzelliğini tanık olabilir ve bol bol fotoğraf çekebilirsiniz.

Yer altı Şehirleri

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde bulunan Derinkuyu Yer altı şehrini veya Kaymaklı Kasabasında bulunan Kaymaklı Yer altı şehirlerini ziyaret ederek yaz sıcaklıklarında yerin yedi kat altında serinleyebilir ve dönemlere ait insanların nasıl yaşadıklarının canlı şahidi olabilirsiniz.

Göreme Açık Hava Müzesi

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret ederek geçmişten günümüze olan yaşanmış hayatı görebilir ve müze içerisinde halen ilk gün ki gibi güzelliklerini bozmamış kiliseleri ziyaret edebilirsiniz.

Vadi Yürüyüşleri

Kapadokya’da birbirinden güzel ve eşsiz güzelliklere sahip olan bölgelerde eşsiz manzaralar eşliğinde vadi yürüyüşünü gerçekleştirebilirsiniz.

ATV Turları

Peribacalarının eşsiz güzelliği eşliğinde ATV turlarına katılarak bölgenin keşfedilmemiş güzelliklerini katılmış olduğunuz ATV turları ile keşfedebilir ve bu anları ölümsüzleştirmek için bolca fotoğraf çekinebilirsiniz.

At Turları

Güzel atlar diyarı olarak da bilinen Kapadokya bölgesinde at turlarına katılarak bölgenin birbirinden güzel yerlerini saatlik, günlük olarak katılabileceğiniz turlar ile keşfedebilirisiniz.

Kızılçukur Vadisi (Gün Batımı)

Dünyanın belki de en güzel gün batımını Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Kızılçukur vadisinde izleyebilirsiniz. Vadide gün batımını kızıllaşan peribacaları eşliğinde muhteşem görüntüler ile izlemek isteyenlerin adresinin adı Kızılçukur vadisidir.

Butik Oteller

Kayadan oyma oteller kalabilir ve bölgenin sıcaklığını kayadan oyma otellerin serinliğinde geçirebilir ve unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kapadokya Bölgesinde resmi olarak tek butik otel olma özelliğine sahip olan Ürgüp ilçesinde bulunan Kayakapi Premium Caves’de aradığınız ve arzu ettiğiniz özelliklerde oda bulabilirsiniz.

İşte Kapadokya’ya gelmek için bazı nedenleri sizler için derledik.

Kapadokya’da misafirimiz olmaya bekliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.