Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokyalı Alper'den Müthiş Klip

ASAYİŞ 14.12.2016 - 15:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokyalı Alper'den Müthiş Klip

Kapadokyalı genç şarkısı söz ve müzik kendinin olduğu parçasına Kapadokya’da klip çekti.
Kapadokyalı genç  şarkısı söz ve müzik kendinin olduğu parçasına Kapadokya’da klip çekti.    Nevşehir Avanos ilçesinde ikamet eden genç müzisyen kendi parçasına çektiği müzik ve sözler ile şu soğuk havada Kapadokya  da adeta içinizi ısıtacak .   Lale Haber Merkezi olarak Kapadokyalı Alper ve ekibine başarılar diliyoruz. Biz klipi çok beğendik size de izletmek istedik. Bakalım sizler de beğenecek misiniz ?    İşte o Video  ; 
Kapadokyalı genç şarkısı söz ve müzik kendinin olduğu parçasına Kapadokya’da klip çekti.

Kapadokyalı genç  şarkısı söz ve müzik kendinin olduğu parçasına Kapadokya’da klip çekti. 

 

Nevşehir Avanos ilçesinde ikamet eden genç müzisyen kendi parçasına çektiği müzik ve sözler ile şu soğuk havada Kapadokya  da adeta içinizi ısıtacak .

 

Lale Haber Merkezi olarak Kapadokyalı Alper ve ekibine başarılar diliyoruz. Biz klipi çok beğendik size de izletmek istedik. Bakalım sizler de beğenecek misiniz ? 

 

İşte o Video  ; 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.