Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapalı ve açık görüşler kısıtlandı

NEVŞEHİR 25.03.2020 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapalı ve açık görüşler kısıtlandı

Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde Korona Virüse karşın önlemler en üst düzeyde alınmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde Korona Virüse karşın önlemler en üst düzeyde alınmaya devam ediyor.   Cezaevinde kapalı ve açık görüşler kısıtlanırken, hükümlü ve tutuklulara telefon görüşleri hakkı verildi.     Konuya dair yapılan açıklamada; “Ülkemizin tüm kamu kurum ve kuruluşları Yeni Tip Korona virüse karşı dünyaya örnek bir şekilde mücadele etmektedir. Ceza İnfaz Kurumumuzda bulunan hükümlü ve tutukluların sağlıklarının korunması, sağlıklarının devamı sağlanması Ceza Tevkif evleri Genel Müdürlüğü Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kurum çalışanları bizler için önemlidir. Salgının yayılmasını önlemek için Ceza İnfaz Kurumlarında da geçici süreyle kapalı ve açık görüşlerin kısıtlandığı, Bu kapsamda; Hükümlü ve tutukluların aileleri ile olan bağlarının devamı için kısıtlanan haftalardaki  kapalı ve açık görüşleri yerine Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından telefon görüş hakkı verilmiştir. Korona virüsü salgını hastalığının önlenmesi yönelik Kurumumuzda da gerekli tedbirler en üst seviyede alınmıştır” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde Korona Virüse karşın önlemler en üst düzeyde alınmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde Korona Virüse karşın önlemler en üst düzeyde alınmaya devam ediyor.

 

Cezaevinde kapalı ve açık görüşler kısıtlanırken, hükümlü ve tutuklulara telefon görüşleri hakkı verildi.  

 

Konuya dair yapılan açıklamada; “Ülkemizin tüm kamu kurum ve kuruluşları Yeni Tip Korona virüse karşı dünyaya örnek bir şekilde mücadele etmektedir. Ceza İnfaz Kurumumuzda bulunan hükümlü ve tutukluların sağlıklarının korunması, sağlıklarının devamı sağlanması Ceza Tevkif evleri Genel Müdürlüğü Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kurum çalışanları bizler için önemlidir. Salgının yayılmasını önlemek için Ceza İnfaz Kurumlarında da geçici süreyle kapalı ve açık görüşlerin kısıtlandığı, Bu kapsamda; Hükümlü ve tutukluların aileleri ile olan bağlarının devamı için kısıtlanan haftalardaki  kapalı ve açık görüşleri yerine Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından telefon görüş hakkı verilmiştir. Korona virüsü salgını hastalığının önlenmesi yönelik Kurumumuzda da gerekli tedbirler en üst seviyede alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.