Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KAPEM'de 2 ayrı kurs daha açılacak

EĞİTİM 11.01.2019 - 09:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KAPEM'de 2 ayrı kurs daha açılacak

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘nde, 41. dönem eğitimine ilave olarak iki ayrı kurs çalışmalarını Şubat ayının ilk haftasında başlatıyor.
  Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘nde, 41. dönem eğitimine ilave olarak iki ayrı kurs çalışmalarını Şubat ayının ilk haftasında başlatıyor. Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk ile Osmanlıca’da Türkçe Kelimelerin İmlası olarak açılacak iki ayrı kursa başvuru işlemleri ise devam ediyor. Kapucubaşı Mahallesi Seyit Taşçı Sokakta Nevşehir Belediyesi’ne ait Köylü ve Organik Ürünler Pazarının ikinci katındaki KAPEM merkezinde Örgün eğitim alanında kurumsallaşan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘nde, 41. dönem Arapça seviye A-1, İngilizce seviye A-l , A-2 ve Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü eğitimleri aralıksız sürüyor. KAPEM’de özellikle gençlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi ile birlikte Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk ve Osmanlıca ’da Türkçe Kelimelerin İmlası kursunun da Şubat ayının ilk haftasında başlatılması kararlaştırıldı. Söz konusu eğitimlere katılmak isteyenler KAPEM’ in 2013 86 93 nolu telefonunu arayıp kayıt yaptırabileceği gibi Kapucubaşı Mahallesi Seyit Taşçı Sokakta Nevşehir Belediyesi’ne ait Köylü ve Organik Ürünler Pazarının ikinci katındaki KAPEM merkezine şahsen de başvuruda bulunarak Şubat ayının ilk haftasında başlatılacak bizzat başvuruda bulunarak Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk ve Osmanlıca ’da Türkçe Kelimelerin İmlası konulu eğitimlere katılabilecekler.
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘nde, 41. dönem eğitimine ilave olarak iki ayrı kurs çalışmalarını Şubat ayının ilk haftasında başlatıyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘nde, 41. dönem eğitimine ilave olarak iki ayrı kurs çalışmalarını Şubat ayının ilk haftasında başlatıyor. Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk ile Osmanlıca’da Türkçe Kelimelerin İmlası olarak açılacak iki ayrı kursa başvuru işlemleri ise devam ediyor.

Kapucubaşı Mahallesi Seyit Taşçı Sokakta Nevşehir Belediyesi’ne ait Köylü ve Organik Ürünler Pazarının ikinci katındaki KAPEM merkezinde Örgün eğitim alanında kurumsallaşan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘nde, 41. dönem Arapça seviye A-1, İngilizce seviye A-l , A-2 ve Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü eğitimleri aralıksız sürüyor.

KAPEM’de özellikle gençlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi ile birlikte Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk ve Osmanlıca ’da Türkçe Kelimelerin İmlası kursunun da Şubat ayının ilk haftasında başlatılması kararlaştırıldı.

Söz konusu eğitimlere katılmak isteyenler KAPEM’ in 2013 86 93 nolu telefonunu arayıp kayıt yaptırabileceği gibi Kapucubaşı Mahallesi Seyit Taşçı Sokakta Nevşehir Belediyesi’ne ait Köylü ve Organik Ürünler Pazarının ikinci katındaki KAPEM merkezine şahsen de başvuruda bulunarak Şubat ayının ilk haftasında başlatılacak bizzat başvuruda bulunarak Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk ve Osmanlıca ’da Türkçe Kelimelerin İmlası konulu eğitimlere katılabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.