MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KAPEM ile Halk Eğitim Merkez işbirliği geliştiriliyor

EĞİTİM 14.12.2018 - 14:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KAPEM ile Halk Eğitim Merkez işbirliği geliştiriliyor

Örgün eğitim alanında kurumsallaşan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ile Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi yönünde çalışmalar devam ediyor.
  2005 yılından beri 18 ve üst yaş grubundaki kişilerin yanı sıra eğitilebilir düzeydeki Özel İnsanların eğitim hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamak amacıyla, çalışmalar yürüten Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kapadokya Eğitim Merkezi, Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi bünyesinde şehrin farklı merkezlerinde açtığı mesleki ve nitelikli eğitimlerle daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyor. Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirilen eğitim çalışmalarını yerinde inceleyen Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Doğan ile Müdür Yardımcısı Lütfü Kulaç, KAPEM yöneticileri ile yaptıkları değerlendirmeler ışığında, gerçekleştirilen eğitimlerin önümüzdeki süreçte daha da artırılması yönünde görüş birliğine vardılar. Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrasında KAPEM bünyesinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile önümüzdeki süreçte iş geliştirmeye yönelik bir dizi eğitim çalışmaların yapılması hedefleniyor.
Örgün eğitim alanında kurumsallaşan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ile Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi yönünde çalışmalar devam ediyor.

 

2005 yılından beri 18 ve üst yaş grubundaki kişilerin yanı sıra eğitilebilir düzeydeki Özel İnsanların eğitim hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamak amacıyla, çalışmalar yürüten Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kapadokya Eğitim Merkezi, Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi bünyesinde şehrin farklı merkezlerinde açtığı mesleki ve nitelikli eğitimlerle daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyor.

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirilen eğitim çalışmalarını yerinde inceleyen Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Doğan ile Müdür Yardımcısı Lütfü Kulaç, KAPEM yöneticileri ile yaptıkları değerlendirmeler ışığında, gerçekleştirilen eğitimlerin önümüzdeki süreçte daha da artırılması yönünde görüş birliğine vardılar.

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrasında KAPEM bünyesinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile önümüzdeki süreçte iş geliştirmeye yönelik bir dizi eğitim çalışmaların yapılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.