Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KAPHİB Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Yapıldı

TURİZM 27.12.2017 - 21:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KAPHİB Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Yapıldı

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.
  Toplantıda; “Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliğince, 2018 yılı yurtdışı fuarlar listesinin ve katılımcı kurum ve kuruluşlarının belirlenmesi”, “Kap-Hib’ce katılım sağlanacak yurt içi ve yurt dışı fuarlarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere bölgemizi tanıtıcı kitap, broşür ve materyallerin basılması işinin görüşülüp değerlendirilmesi”, “Göreme-Soğanlı güzergâhı üzerinde Kapadokya Arseniy (Kapadokya’nın Son Azizi) dini yürüyüş yolu projesi işinin görüşülüp değerlendirilmesi” konularından oluşan gündem maddeleri görüşüldü.   Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantıda; “Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliğince, 2018 yılı yurtdışı fuarlar listesinin ve katılımcı kurum ve kuruluşlarının belirlenmesi”, “Kap-Hib’ce katılım sağlanacak yurt içi ve yurt dışı fuarlarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere bölgemizi tanıtıcı kitap, broşür ve materyallerin basılması işinin görüşülüp değerlendirilmesi”, “Göreme-Soğanlı güzergâhı üzerinde Kapadokya Arseniy (Kapadokya’nın Son Azizi) dini yürüyüş yolu projesi işinin görüşülüp değerlendirilmesi” konularından oluşan gündem maddeleri görüşüldü.

 

Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.