Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KAPİMED’den Gazetecilere Seminer

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2015 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KAPİMED’den Gazetecilere Seminer

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyelerine ve gazetecilere yönelik seminer düzenleniyor. Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti üyelerine ve Nevşehir’de görev yapan gazetecilere ‘’Basın Hukuku’’ konulu seminer düzenliyor. 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü Nevşehir Barosuna ait Hukukçular Konağında saat 12.00’de başlayacak olan seminer Av. Sema Yurtbilir Yavuz tarafından verilecek. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin yapılacak olan seminere tüm üyeleri ve gazetecileri davet etti. Sağlamdin, ‘’ KAPİMED olarak Nevşehir’de görev yapan meslektaşlarımıza yönelik ‘’ Basın Hukuku’’ konulu bir seminer düzenliyoruz. Seminerimizi Nevşehir Barosu Avukatlarından Sema Yurtbilir Yavuz verecektir. Cumartesi günü Nevşehir Barosuna ait Hukukçular konağında düzenleyeceğimiz seminerimize tüm gazeteci meslektaşlarımızı bekliyoruz’’ dedi.   

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyelerine ve gazetecilere yönelik seminer düzenleniyor.

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti üyelerine ve Nevşehir’de görev yapan gazetecilere ‘’Basın Hukuku’’ konulu seminer düzenliyor. 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü Nevşehir Barosuna ait Hukukçular Konağında saat 12.00’de başlayacak olan seminer Av. Sema Yurtbilir Yavuz tarafından verilecek.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin yapılacak olan seminere tüm üyeleri ve gazetecileri davet etti. Sağlamdin, ‘’ KAPİMED olarak Nevşehir’de görev yapan meslektaşlarımıza yönelik ‘’ Basın Hukuku’’ konulu bir seminer düzenliyoruz. Seminerimizi Nevşehir Barosu Avukatlarından Sema Yurtbilir Yavuz verecektir. Cumartesi günü Nevşehir Barosuna ait Hukukçular konağında düzenleyeceğimiz seminerimize tüm gazeteci meslektaşlarımızı bekliyoruz’’ dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.