Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KAPTİD Başkanı Dinler, Belediye Başkanı Arı'yı ziyaret etti

GÜNCEL 01.10.2019 - 15:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KAPTİD Başkanı Dinler, Belediye Başkanı Arı'yı ziyaret etti

KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Başkanı Yakup Dinler, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
  Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret eden KAPTİD Başkanı ve Litvanya Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler, Arı’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette, hayata geçirmeyi planladığı projeler ile şehir merkezinin bölge turizminden daha fazla pay almasını hedefleyen Nevşehir Belediyesi’nin yatırımlarının bölge turizmine de ciddi bir katkı sağlayacağını kaydeden Dinler, Nevşehir Kalesi etrafındaki yerleşim merkezinin turizme açılması ile birlikte il merkezindeki turist hareketliliğinin de aratacağına inandığını vurguladı.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Başkan Arı, Dinler ile bir süre Kapadokya ve Türk Turizmi, Nevşehir Belediyesi’nin turizm yatırımları ve kurduğu Turizm ve Spor A.Ş konusunda istişarelerde bulundu.  Nevşehir Belediyesi olarak turizme büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Arı, “Ülkemizin dünyaya açılan penceresi konumundaki şehrimizin ve bölgemizin daha fazla tanıtımı konusunda belediye olarak her türlü desteği sağlamaya kararlıyız. “ dedi.
KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Başkanı Yakup Dinler, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret eden KAPTİD Başkanı ve Litvanya Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler, Arı’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette, hayata geçirmeyi planladığı projeler ile şehir merkezinin bölge turizminden daha fazla pay almasını hedefleyen Nevşehir Belediyesi’nin yatırımlarının bölge turizmine de ciddi bir katkı sağlayacağını kaydeden Dinler, Nevşehir Kalesi etrafındaki yerleşim merkezinin turizme açılması ile birlikte il merkezindeki turist hareketliliğinin de aratacağına inandığını vurguladı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Başkan Arı, Dinler ile bir süre Kapadokya ve Türk Turizmi, Nevşehir Belediyesi’nin turizm yatırımları ve kurduğu Turizm ve Spor A.Ş konusunda istişarelerde bulundu.  Nevşehir Belediyesi olarak turizme büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Arı, “Ülkemizin dünyaya açılan penceresi konumundaki şehrimizin ve bölgemizin daha fazla tanıtımı konusunda belediye olarak her türlü desteği sağlamaya kararlıyız. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.