Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaptid Başkanı Dinler CHP İl Başkanına Jet Yanıt

TURİZM 22.06.2016 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaptid Başkanı Dinler CHP İl Başkanına Jet Yanıt

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler bir basın açıklaması yayınladı.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler bir basın açıklaması yayınladı.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;  Bundan 1 hafta önce KAPTİD Başkanı sıfatıyla, parti ismini zikretmeden Niğde Milletvekili Sayın Ömer Fethi Gürer’in “Kapadokya’nın Başkenti: Niğde” ve “Hızlı Tren Avanos’tan değil Niğde’den geçsin” söylemlerini bir Kapadokya STK’sı olarak eleştirmiştik.     Siyasi oluşumlara nötr, tek amacı Kapadokya ve Kapadokya Turizmi’ni korumak, geliştirmek ve tanıtmak olan Kapadokya’nın tek turizm STK’sı KAPTİD olarak biz bu şekilde hassas ve dikkatli davranırken olayın üstünden 1 hafta geçtikten sonra CHP'nin Nevşehir (??) İl Başkanı Sayın Kamil Gülmez’in gerçeklikten uzak basın açıklamasını okuduk.   Açıklamalarımızın ardından 1 hafta geçmiş olmasına rağmen maalesef Sayın İl Başkanı bizim söylemlerimizi okuma zahmetinde bile bulunmamış veya ne demek istediğimizi, ne yapmak istediğimizi anlayamamış. Biz KAPTİD olarak asla ve asla CHP’ye yönelik asılsız itham ve söylemlerde bulunmadık. Nevşehir merkezli hizmet veren bir Turizm STK’sı olarak bizim amacımız Nevşehir’i ve Kapadokya’yı alacağı hizmetlerden yönünden savunmaktır ve sonuna kadar bu böyle devam edecektir. Niğde Milletvekili Sayın Ömer Fethi Gürer’in hızlı tren projesinin Niğde’den geçmesini istemesi gibi bir söylemi olması çok doğaldır, çünkü kendisi Niğde’nin Milletvekili’dir.    Buradan tüm kamuoyu nezdinde soruyorum size Sayın Güler:  SİZ NERENİN İL BAŞKANISINIZ?  NEVŞEHİR’in mi yoksa NİĞDE’nin mi?   Yüksek hızda tren projesi Nevşehir’den geçecek ve siz Niğde Milletvekilinizin Nevşehir’den geçmesin Niğde’den geçsin söylemlerini destekleyeceksiniz öyle mi? Sayın Güler, siz çok ama çok yanlış yerde siyaset yapıyorsunuz. Bir an önce nüfus kaydınızı komşu ilimiz Niğde’ye taşımanızı ve siyasi hayatınızı orada devam etmenizi şiddetle öneririz. Nevşehir’de siz ve sizin gibi tüm siyasetçilerin amacı Nevşehir’e hizmet getirmek olmalıdır, hizmetin Nevşehir’den gitmesine çanak tutmak değil. Bize, Kapadokya’da parti ismi farketmeksizin bölgemizi savunacak siyaset adamları lazım…
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler bir basın açıklaması yayınladı.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler bir basın açıklaması yayınladı.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;  Bundan 1 hafta önce KAPTİD Başkanı sıfatıyla, parti ismini zikretmeden Niğde Milletvekili Sayın Ömer Fethi Gürer’in “Kapadokya’nın Başkenti: Niğde” ve “Hızlı Tren Avanos’tan değil Niğde’den geçsin” söylemlerini bir Kapadokya STK’sı olarak eleştirmiştik.

 

 

Siyasi oluşumlara nötr, tek amacı Kapadokya ve Kapadokya Turizmi’ni korumak, geliştirmek ve tanıtmak olan Kapadokya’nın tek turizm STK’sı KAPTİD olarak biz bu şekilde hassas ve dikkatli davranırken olayın üstünden 1 hafta geçtikten sonra CHP'nin Nevşehir (??) İl Başkanı Sayın Kamil Gülmez’in gerçeklikten uzak basın açıklamasını okuduk.

 

Açıklamalarımızın ardından 1 hafta geçmiş olmasına rağmen maalesef Sayın İl Başkanı bizim söylemlerimizi okuma zahmetinde bile bulunmamış veya ne demek istediğimizi, ne yapmak istediğimizi anlayamamış. Biz KAPTİD olarak asla ve asla CHP’ye yönelik asılsız itham ve söylemlerde bulunmadık. Nevşehir merkezli hizmet veren bir Turizm STK’sı olarak bizim amacımız Nevşehir’i ve Kapadokya’yı alacağı hizmetlerden yönünden savunmaktır ve sonuna kadar bu böyle devam edecektir. Niğde Milletvekili Sayın Ömer Fethi Gürer’in hızlı tren projesinin Niğde’den geçmesini istemesi gibi bir söylemi olması çok doğaldır, çünkü kendisi Niğde’nin Milletvekili’dir. 

 

Buradan tüm kamuoyu nezdinde soruyorum size Sayın Güler: 


SİZ NERENİN İL BAŞKANISINIZ? 

NEVŞEHİR’in mi yoksa NİĞDE’nin mi?

 

Yüksek hızda tren projesi Nevşehir’den geçecek ve siz Niğde Milletvekilinizin Nevşehir’den geçmesin Niğde’den geçsin söylemlerini destekleyeceksiniz öyle mi? Sayın Güler, siz çok ama çok yanlış yerde siyaset yapıyorsunuz. Bir an önce nüfus kaydınızı komşu ilimiz Niğde’ye taşımanızı ve siyasi hayatınızı orada devam etmenizi şiddetle öneririz. Nevşehir’de siz ve sizin gibi tüm siyasetçilerin amacı Nevşehir’e hizmet getirmek olmalıdır, hizmetin Nevşehir’den gitmesine çanak tutmak değil. Bize, Kapadokya’da parti ismi farketmeksizin bölgemizi savunacak siyaset adamları lazım…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.