Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler Kurban Bayramını Kutladı

TURİZM 11.09.2016 - 14:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler Kurban Bayramını Kutladı

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Yakup Dinler, (KAPTİD) Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Yakup Dinler, (KAPTİD) Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.       KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Yönetim Kurulu adına tüm halkımızın ve Turizmcilerimizin Kurban Bayramı'nı kutlar - sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar dileriz dedi.       Dinler mesajında şu ifadelere yer verdi;  Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir. Dini bayramlarımız birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergesidir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar yüzünden son günlerde sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi ve idrak edecek olduğumuz Kurban Bayramı’nın ülkemizde huzura, kardeşliğe ve barışa vesile olmasını diliyorum. Bayramlar inancı, ibadeti, tarihi, kültürü ve medeniyeti bir sevinç atmosferinde buluşturarak bizleri istikbale taşıyan ve tarih sahnesinde biz Müslümanlara süreklilik kazandıran müstesna zaman dilimleridir. Bu rahmet pınarı, dünyayı kana bulayan ve ateşe atan her türlü ayrımcılığın, ötekileştirmenin, insanlığın büyük çoğunluğunu açlığa mahkûm eden ve yoksullaştıran iradelerin, vahşet, zulüm ve haksızlıkların pekâlâ mağlup edilebileceğinin en güzel göstergesidir. Milletçe, hiçbir ayrım gözetmeksizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte birbirimize daha çok kenetlenmeli ve kucaklaşmalıyız. Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, küskünlerin barıştığı ve içtenlikle kucaklaştığı değerli zamanlardır. Kurban Bayramı da ülkemizde hoşgörünün, kardeşliğin, huzur ve barışın yeniden tesis edildiği günlere, milletimizin her ferdinin sağlığa ve mutluluğuna vesile olmalı. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, milletimizin, gönül coğrafyamızın, Kapadokyalı hemşehrilerimin ve İslâm âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyor; bayramın ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum” şeklinde konuştu
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Yakup Dinler, (KAPTİD) Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Yakup Dinler, (KAPTİD) Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 

 

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Yönetim Kurulu adına tüm halkımızın ve Turizmcilerimizin Kurban Bayramı'nı kutlar - sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar dileriz dedi.

 

 

 

Dinler mesajında şu ifadelere yer verdi;  Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir. Dini bayramlarımız birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergesidir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar yüzünden son günlerde sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi ve idrak edecek olduğumuz Kurban Bayramı’nın ülkemizde huzura, kardeşliğe ve barışa vesile olmasını diliyorum. Bayramlar inancı, ibadeti, tarihi, kültürü ve medeniyeti bir sevinç atmosferinde buluşturarak bizleri istikbale taşıyan ve tarih sahnesinde biz Müslümanlara süreklilik kazandıran müstesna zaman dilimleridir. Bu rahmet pınarı, dünyayı kana bulayan ve ateşe atan her türlü ayrımcılığın, ötekileştirmenin, insanlığın büyük çoğunluğunu açlığa mahkûm eden ve yoksullaştıran iradelerin, vahşet, zulüm ve haksızlıkların pekâlâ mağlup edilebileceğinin en güzel göstergesidir. Milletçe, hiçbir ayrım gözetmeksizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte birbirimize daha çok kenetlenmeli ve kucaklaşmalıyız. Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, küskünlerin barıştığı ve içtenlikle kucaklaştığı değerli zamanlardır. Kurban Bayramı da ülkemizde hoşgörünün, kardeşliğin, huzur ve barışın yeniden tesis edildiği günlere, milletimizin her ferdinin sağlığa ve mutluluğuna vesile olmalı. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, milletimizin, gönül coğrafyamızın, Kapadokyalı hemşehrilerimin ve İslâm âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyor; bayramın ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.