Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

NEVŞEHİR 23.11.2018 - 18:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karaaslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “Öğretmenlik mesleği toplumsal açıdan çok değerli bir meslektir ve kutsal sayılmaktadır. Bir toplumun gelişmiş düzeylere ulaşmasında öğretmenlerin çok büyük payı vardır. Öğretmenler sayesinde topluma yararlı, dürüst, çalışkan ve işinde yeterli insanlar yetişir ve bu insanlar ülkelerini ileriye taşır. Toplum için bu kadar değerli olan öğretmenlere saygıda kusur edilmemeli ve değerleri bilinmelidir. Çocuklarımızı ve geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“Öğretmenlik mesleği toplumsal açıdan çok değerli bir meslektir ve kutsal sayılmaktadır. Bir toplumun gelişmiş düzeylere ulaşmasında öğretmenlerin çok büyük payı vardır. Öğretmenler sayesinde topluma yararlı, dürüst, çalışkan ve işinde yeterli insanlar yetişir ve bu insanlar ülkelerini ileriye taşır. Toplum için bu kadar değerli olan öğretmenlere saygıda kusur edilmemeli ve değerleri bilinmelidir. Çocuklarımızı ve geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.