Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan 'Bu ecdada layık olmayı Rabbimiz bize nasip etsin'

GÜNCEL 17.03.2020 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaaslan 'Bu ecdada layık olmayı Rabbimiz bize nasip etsin'

İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Karaaslan, “Çanakkale zaferi, hakkı üstün tutan İslam medeniyetinin kuvveti hak sebebi olarak gören batı medeniyetine galebesidir. Bu toprakların ve bu milletin savaşarak esir alınamayacağının ispatıdır. Çanakkale’de 250 kiloluk mermiyi Ya Allah diyerek namluya süren Seyit Onbaşı’nın   dünyanın en üstün savaş gemilerinden Ocean zırhlısını batırması, Allah’a hakkıyla iman etmenin bir ülkenin tank, top ve tüfeğinden önemli olduğu gerçeğini bize hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimiz ruhlarının şad olmasını ve bu ecdada layık olmayı rabbimizin bize nasip etmesini dilerim” diye konuştu.  
İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Karaaslan, “Çanakkale zaferi, hakkı üstün tutan İslam medeniyetinin kuvveti hak sebebi olarak gören batı medeniyetine galebesidir. Bu toprakların ve bu milletin savaşarak esir alınamayacağının ispatıdır. Çanakkale’de 250 kiloluk mermiyi Ya Allah diyerek namluya süren Seyit Onbaşı’nın   dünyanın en üstün savaş gemilerinden Ocean zırhlısını batırması, Allah’a hakkıyla iman etmenin bir ülkenin tank, top ve tüfeğinden önemli olduğu gerçeğini bize hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimiz ruhlarının şad olmasını ve bu ecdada layık olmayı rabbimizin bize nasip etmesini dilerim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.