MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan, 'Büyük Türk Şairine Allah’tan rahmet diliyoruz'

SİYASET 27.12.2019 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaaslan, 'Büyük Türk Şairine Allah’tan rahmet diliyoruz'

İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, M. Akif Ersoy’un ölüm yıldönümünde Milli Şairi andı.
NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, M. Akif Ersoy’un ölüm yıldönümünde Milli Şairi andı.   Başkan Karaaslan, “Mehmet Akif Ersoy, bütünüyle milletimizin karakterini yansıtmaktadır. Bayrak, sancak, ezan, hak, şahadet, din gibi kelime ve kavramlar milletimizi var eden kodlardır. Milletimize istiklâl azmini veren gazilik ve şehitlik gibi manevi mertebelerdir. Manevi duygulardan arındırılmış bir mücadelenin sürdürülmesi imkânsızdır. Mehmet Akif, "Doğduğumdan beridir âşığım istiklâle", "Hakkıdır Hakka tapan milletimin istiklal." diyerek, istiklâl mücadelesinde Türk Milletinin değerlerinin ayaklar altına alınmamasının mücadelesini bir ömür boyunca vermiştir. Yaşamı ve mücadelesiyle örnek bir kişilik olan Mehmet Akif Ersoy'u, milli mücadele şehitlerimizi, vatanımıza ve milletimize hizmeti geçenleri rahmetle anıyor, Büyük Türk şairine Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.  
İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, M. Akif Ersoy’un ölüm yıldönümünde Milli Şairi andı.

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, M. Akif Ersoy’un ölüm yıldönümünde Milli Şairi andı.

 

Başkan Karaaslan, “Mehmet Akif Ersoy, bütünüyle milletimizin karakterini yansıtmaktadır. Bayrak, sancak, ezan, hak, şahadet, din gibi kelime ve kavramlar milletimizi var eden kodlardır. Milletimize istiklâl azmini veren gazilik ve şehitlik gibi manevi mertebelerdir. Manevi duygulardan arındırılmış bir mücadelenin sürdürülmesi imkânsızdır. Mehmet Akif, "Doğduğumdan beridir âşığım istiklâle", "Hakkıdır Hakka tapan milletimin istiklal." diyerek, istiklâl mücadelesinde Türk Milletinin değerlerinin ayaklar altına alınmamasının mücadelesini bir ömür boyunca vermiştir. Yaşamı ve mücadelesiyle örnek bir kişilik olan Mehmet Akif Ersoy'u, milli mücadele şehitlerimizi, vatanımıza ve milletimize hizmeti geçenleri rahmetle anıyor, Büyük Türk şairine Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.