Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan’dan yeni yıl kutlama mesajı

SİYASET 31.12.2019 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaaslan’dan yeni yıl kutlama mesajı

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. İYİ Partinin 2020 yılında da Türk halkına umut vermeye devam edeceğinin altını çizen İYİ Parti İl Başkanı Karaaslan, “Acısı, tatlısı, sevinci, hüznüyle bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz ve Nevşehir’imiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2020 yılını sizlerle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp, İYİ Parti olarak ayrıştıran değil, birleştiren ötekileştiren değil yüce millet olma ruhuyla milletimizin, ülkemiz insanlarının umutlarına tercüman olacağımızı düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, Türk milletimizin, Nevşehir halkımızın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.


İYİ Partinin 2020 yılında da Türk halkına umut vermeye devam edeceğinin altını çizen İYİ Parti İl Başkanı Karaaslan, “Acısı, tatlısı, sevinci, hüznüyle bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz ve Nevşehir’imiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2020 yılını sizlerle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp, İYİ Parti olarak ayrıştıran değil, birleştiren ötekileştiren değil yüce millet olma ruhuyla milletimizin, ülkemiz insanlarının umutlarına tercüman olacağımızı düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, Türk milletimizin, Nevşehir halkımızın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.