Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan 'İstiklal Meşalemiz hiç sönmeyecek'

GÜNCEL 12.03.2020 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaaslan 'İstiklal Meşalemiz hiç sönmeyecek'

İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, İstiklal Marşının, işgalci devletlere karşı meydan okuma, milletimizin emperyalistlere verdiği muhtıranın destansı anlatımı, millî mutabakat metni olduğuna dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, İstiklal Marşının, işgalci devletlere karşı meydan okuma, milletimizin emperyalistlere verdiği muhtıranın destansı anlatımı, millî mutabakat metni olduğuna dikkat çekti. Karaaslan, “12 Mart 1921’de TBMM tarafından millî marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı, inancı, umudu, cesareti, amaçları, his dünyası ile doğrudan milletin ruh, kimlik ve karakterini ifade etmekte; sancak, ocak, millet, hilal, hak, hakka tapmak, hür yaşamak, iman, medeniyet, ata, cennet vatan, şüheda, vatan, ruh, mabet, namahrem, ezan, şehadet, ebedî, hecd, secde, arş, helal, izmihlal, istiklal gibi kelimelere yüklenen derin, aşkın anlamlarla, adeta maddi manevi dayanakları ile varoluşumuzu ilmek ilmek, motif motif dokumaktadır. İstiklal Marşı’nı ve Akif’i iyi anlamalı, istiklal meşalesini bilgiyle, ilimle, eğitimle, erdem ve güzel ahlakla, başarıyla canlandırmalıyız. İstiklal Marşı’nın Meclis’te millî marş olarak kabul edilişinin 99. yılında, Millî Mücadele şehitlerimizi ve Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, İstiklal Marşının, işgalci devletlere karşı meydan okuma, milletimizin emperyalistlere verdiği muhtıranın destansı anlatımı, millî mutabakat metni olduğuna dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, İstiklal Marşının, işgalci devletlere karşı meydan okuma, milletimizin emperyalistlere verdiği muhtıranın destansı anlatımı, millî mutabakat metni olduğuna dikkat çekti.


Karaaslan, “12 Mart 1921’de TBMM tarafından millî marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı, inancı, umudu, cesareti, amaçları, his dünyası ile doğrudan milletin ruh, kimlik ve karakterini ifade etmekte; sancak, ocak, millet, hilal, hak, hakka tapmak, hür yaşamak, iman, medeniyet, ata, cennet vatan, şüheda, vatan, ruh, mabet, namahrem, ezan, şehadet, ebedî, hecd, secde, arş, helal, izmihlal, istiklal gibi kelimelere yüklenen derin, aşkın anlamlarla, adeta maddi manevi dayanakları ile varoluşumuzu ilmek ilmek, motif motif dokumaktadır. İstiklal Marşı’nı ve Akif’i iyi anlamalı, istiklal meşalesini bilgiyle, ilimle, eğitimle, erdem ve güzel ahlakla, başarıyla canlandırmalıyız. İstiklal Marşı’nın Meclis’te millî marş olarak kabul edilişinin 99. yılında, Millî Mücadele şehitlerimizi ve Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.