MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan, Kuran Kursu Öğrencilerine 15 Temmuz'u Anlattı

GÜNCEL 16.07.2018 - 18:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karaaslan, Kuran Kursu Öğrencilerine 15 Temmuz'u Anlattı

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kur’an Kursu öğrencilerine 15 Temmuz’u anlattı
  Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Uçhisar kasabasındaki camileri ve Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.   Başkan Karaaslan, camiilerde Kur’an Kursu’na katılan tüm öğrencilere, yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ve vatanın bölünmesine yönelik hain planın Türk milletinin sokaklara, meydanlara çıkarak bu alçakça planın önüne geçtiğini ve Türk milletinin demokrasisine ve milli iradesine sahip çıktığını anlattı. Karaaslan, öğrencilere “Biz, bayrağımızı ve onun altındaki toprakları korumak ve yüceltmek zorundayız. Bizi bölmeye ve yok etmeye çalışan bedbaht güçler, milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde, bayrağımızı indirtmeyen, vatanımız böldürtmeyen, o gün orada can veren şehitlerimiz ve vatandaşlarımız sayesinde başarısız olmuşlardır. Bu nedenle okuyup kendinizi geliştirin. Gelecek sizin, vatanımıza duyduğumuz sorumluluk duygusu ile 15 Temmuz günü yapılanları asla unutmayın ve unutturmayın” dedi.   Başkan Karaaslan öğrencilerin her birine Türk Bayrağı hediye edip meyve suyu ve kek ikramında bulundu.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kur’an Kursu öğrencilerine 15 Temmuz’u anlattı

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Uçhisar kasabasındaki camileri ve Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

 

Başkan Karaaslan, camiilerde Kur’an Kursu’na katılan tüm öğrencilere, yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminin ve vatanın bölünmesine yönelik hain planın Türk milletinin sokaklara, meydanlara çıkarak bu alçakça planın önüne geçtiğini ve Türk milletinin demokrasisine ve milli iradesine sahip çıktığını anlattı. Karaaslan, öğrencilere “Biz, bayrağımızı ve onun altındaki toprakları korumak ve yüceltmek zorundayız. Bizi bölmeye ve yok etmeye çalışan bedbaht güçler, milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde, bayrağımızı indirtmeyen, vatanımız böldürtmeyen, o gün orada can veren şehitlerimiz ve vatandaşlarımız sayesinde başarısız olmuşlardır. Bu nedenle okuyup kendinizi geliştirin. Gelecek sizin, vatanımıza duyduğumuz sorumluluk duygusu ile 15 Temmuz günü yapılanları asla unutmayın ve unutturmayın” dedi.

 

Başkan Karaaslan öğrencilerin her birine Türk Bayrağı hediye edip meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.