Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan , 'Miraç, Rabbimizin müjdelediği manevi bir yolculuk'

GÜNCEL 21.03.2020 - 12:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaaslan , 'Miraç, Rabbimizin müjdelediği manevi bir yolculuk'

İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında;
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında;   “Miraç, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimize, Cenab-ı Hakk'ın sonsuz güç ve kuvvetinin eserini göstermek için ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’dan manevi bir yükselişle mukaddes bir yolculuğa çıktığı; bedenin ruha, ruhun sahibine yükseldiği, Rahman’ın bizleri ilahi lütuf ve ihsanlarıyla müjdelediği manevi bir yolculuktur. Bu duygularla Miraç Gecenizi kutluyor; tüm insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına; Ülkemiz ve Ümmet-i Muhammed'in yükselişine, İzzetine, Birliğine ve Muzafferiyetine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerinde bulundu.   Bu duygularla İslam Âleminin ve tüm ülkemizin Miraç Gecenizi kutluyor; bu mübarek gecenin insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına ve yaşamış olduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.    
İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında;

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında;

 

“Miraç, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimize, Cenab-ı Hakk'ın sonsuz güç ve kuvvetinin eserini göstermek için ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’dan manevi bir yükselişle mukaddes bir yolculuğa çıktığı; bedenin ruha, ruhun sahibine yükseldiği, Rahman’ın bizleri ilahi lütuf ve ihsanlarıyla müjdelediği manevi bir yolculuktur. Bu duygularla Miraç Gecenizi kutluyor; tüm insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına; Ülkemiz ve Ümmet-i Muhammed'in yükselişine, İzzetine, Birliğine ve Muzafferiyetine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Bu duygularla İslam Âleminin ve tüm ülkemizin Miraç Gecenizi kutluyor; bu mübarek gecenin insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına ve yaşamış olduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.