MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan, ‘Muhtarlık devletin en dinamik yapısı’

SİYASET 19.10.2019 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaaslan, ‘Muhtarlık devletin en dinamik yapısı’

İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan ve Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici Muhtarlar derneğine ziyarette bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan ve Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici Muhtarlar derneğine ziyarette bulundu.   19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Muhtarlığın devletin en dinamik yapısı olduğuna dikkat çeken İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve yönetim kurulu nezdinde tüm muhtarların gününü de kutladı.   Karaaslan, “İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı yapmış ve Muhtarlık müessesinin devlet için ne kadar önemli olduğunu yakından bilen bir kişi. Bu nedenle İYİ Parti olarak devletin en dinamik yapısı olarak gördüğümüz muhtarlığın ne denli meşakkatli ve bir o kadar sorumluluk isteyen zor bir görev olduğunun da bilincindeyiz. Devletimiz içinde bu son derece önemli görevi yerine getiren Muhtarlarımıza bu görevlerinde ve özel hayatlarında başarılar dilerken, hakkın rahmetine ulaşmış olanlarına da minnetlerimizi iletiyoruz” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan ve Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici Muhtarlar derneğine ziyarette bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan ve Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici Muhtarlar derneğine ziyarette bulundu.

 

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Muhtarlığın devletin en dinamik yapısı olduğuna dikkat çeken İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve yönetim kurulu nezdinde tüm muhtarların gününü de kutladı.

 

Karaaslan, “İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı yapmış ve Muhtarlık müessesinin devlet için ne kadar önemli olduğunu yakından bilen bir kişi. Bu nedenle İYİ Parti olarak devletin en dinamik yapısı olarak gördüğümüz muhtarlığın ne denli meşakkatli ve bir o kadar sorumluluk isteyen zor bir görev olduğunun da bilincindeyiz. Devletimiz içinde bu son derece önemli görevi yerine getiren Muhtarlarımıza bu görevlerinde ve özel hayatlarında başarılar dilerken, hakkın rahmetine ulaşmış olanlarına da minnetlerimizi iletiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.