MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan, Turizmciler İle Bir Araya Geldi

BELEDİYELER 03.08.2017 - 21:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karaaslan, Turizmciler İle Bir Araya Geldi

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Uçhisar’daki turizm esnafıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.
  Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Uçhisar’daki turizm esnafıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve turizm esnafı katıldı. Uçhisar Kalesi ve Kesek Meydanı’nda turistik işyeri bulunan esnafla, kasabanın o bölgesinde esnafın yaşadığı sorunlar, istekler, dilekler ve planlamalar hakkında istişarede bulunan Başkan Karaaslan, “Uçhisar Kalemiz her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Belediye olarak gelen misafirlerimize en iyi ve en kaliteli ortamı sağlamak adına çaba gösteriyoruz. Siz değerli esnafımızla burada toplanmamızın nedeni de işte bu. Kale civarında yaşanan sıkıntıları, esnafımızın bizden beklentilerini ve birlikte daha iyi bir hizmet için neler yapabileceğimizi konuşalım istedik.” dedi. Toplantıya katılan esnafın tek tek sorun, öneri ve beklentileri dinlendi, iletilen sorunların çözümleri için hep birlikte fikir alış verişinde bulunuldu.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Uçhisar’daki turizm esnafıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Uçhisar’daki turizm esnafıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve turizm esnafı katıldı.

Uçhisar Kalesi ve Kesek Meydanı’nda turistik işyeri bulunan esnafla, kasabanın o bölgesinde esnafın yaşadığı sorunlar, istekler, dilekler ve planlamalar hakkında istişarede bulunan Başkan Karaaslan, “Uçhisar Kalemiz her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Belediye olarak gelen misafirlerimize en iyi ve en kaliteli ortamı sağlamak adına çaba gösteriyoruz. Siz değerli esnafımızla burada toplanmamızın nedeni de işte bu. Kale civarında yaşanan sıkıntıları, esnafımızın bizden beklentilerini ve birlikte daha iyi bir hizmet için neler yapabileceğimizi konuşalım istedik.” dedi.

Toplantıya katılan esnafın tek tek sorun, öneri ve beklentileri dinlendi, iletilen sorunların çözümleri için hep birlikte fikir alış verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.