MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan, 'Yeni bir çağ açan Fethin Kahramanlarını şükranla yad ediyoruz'

GÜNCEL 29.05.2020 - 11:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karaaslan, 'Yeni bir çağ açan Fethin Kahramanlarını şükranla yad ediyoruz'

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, İstanbul’un Fethinin 567'inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, İstanbul’un Fethinin 567'inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   Karaaslan mesajında, İstanbul’un fethi ile çağ kapatıp çağ açan o geçilmez surları göstermiş olduğu kararlılıkla geçmeyi başaran Fatih Sultan Mehmet'i her yönüyle çok iyi anlamamız ve onu yeni neslimize her açıdan en güzel şekilde anlatmamız gerektiğine vurgu yaptı.   Kadim şehir İstanbul'u 21 yaşında fethetme başarısı göstererek 1000 yıllık Bizans İmparatorluğuna son veren, bir çağı kapatıp bir çağı açan Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmed’i her yönüyle çok iyi anlamamız gerektiğine dikkat çeken İYİ Parti İl Başkanı Karaaslan, “Onun göstermiş olduğu azim, kararlılık, cesaret ve metanet duyguları gençlerimize yol göstermelidir. Komutanlığın yanında, devlet adamlığı, ilim ve bilime karşı duyduğu ilgi ve çağın ötesinde sahip olduğu vizyon kişiliği gençlerimize örnek olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Peygamber efendimizin müjdelediği komutan, gemileri karadan yürüten, asırlarca kırılmayan zincirleri parçalayan, çağ kapatıp, çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve muzaffer ordusunu rahmet ve minnetle anıyor, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum” dedi.  
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, İstanbul’un Fethinin 567'inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan, İstanbul’un Fethinin 567'inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Karaaslan mesajında, İstanbul’un fethi ile çağ kapatıp çağ açan o geçilmez surları göstermiş olduğu kararlılıkla geçmeyi başaran Fatih Sultan Mehmet'i her yönüyle çok iyi anlamamız ve onu yeni neslimize her açıdan en güzel şekilde anlatmamız gerektiğine vurgu yaptı.

 

Kadim şehir İstanbul'u 21 yaşında fethetme başarısı göstererek 1000 yıllık Bizans İmparatorluğuna son veren, bir çağı kapatıp bir çağı açan Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmed’i her yönüyle çok iyi anlamamız gerektiğine dikkat çeken İYİ Parti İl Başkanı Karaaslan, “Onun göstermiş olduğu azim, kararlılık, cesaret ve metanet duyguları gençlerimize yol göstermelidir. Komutanlığın yanında, devlet adamlığı, ilim ve bilime karşı duyduğu ilgi ve çağın ötesinde sahip olduğu vizyon kişiliği gençlerimize örnek olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Peygamber efendimizin müjdelediği komutan, gemileri karadan yürüten, asırlarca kırılmayan zincirleri parçalayan, çağ kapatıp, çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve muzaffer ordusunu rahmet ve minnetle anıyor, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.