MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaca TFF İl Temsilcisi Seçildi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2014 - 21:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karaca TFF İl Temsilcisi Seçildi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun yıllar Kapadokya Nevşehir Spor’un Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan, halen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan M. Tolga Karaca Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği görevine seçildi.   ASKF İl Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilen Futbol İl Temsilciliği seçimine İlimizde faaliyet gösteren 30’a yakın 1 ve 2. Amatör küme futbol liginde mücadele eden ekiplerin başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra, Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve ASKF Başkan Yardımcısı Bayram Ekici’de katıldı.   ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Nevşehir’de yıllardır futbolun içerisinde, yönetim kadrolarında bulunan M. Tolga Karaca’nın kendi isteği ile bu göreve talip olduğuna dikkat çekerken, “Bu görevi yıllardır sürdüren Salih Armağan Ağabeyimizin sağlık sorunları nedeniyle bu görevi yapamayacağını belirtmesi üzerine yeni bir futbol il temsilcisi seçmek durumunda kaldık. Kendisine Allah’tan Sağlık diliyoruz. Yönetim Kurulu üyemizde olan Tolga Karaca kardeşimizin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz” dedi.   Tek aday olduğu için açık oylama usulü ile kulüp başkanları ve yöneticileri tarafından göreve seçilen Yeni Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ise; “Futbol il temsilciliği görevinde yıllardır başarılı çalışmalar yapan ve sağlık sorunları nedeniyle şu an tedavi gören Salih Armağan hocamıza acil şifalar diliyorum. Şu ana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. 1989 Yılından bu yana futbolculuktan, kulüp Başkanlığına ve Yöneticiliğe kadar Nevşehir’de futbola değer katmaya çalıştım. Futbolumuzun sorunlarını çözmek, ortak paydamızın futbol olduğu bilinci ile bu göreve talip oldum. Siz kulüp başkanlarımız, Yöneticilerimizle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. İnşallah sorunların üstesinden hep birlikte, el ele geleceğiz” diye konuştu.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun yıllar Kapadokya Nevşehir Spor’un Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan, halen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan M. Tolga Karaca Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği görevine seçildi.
 
ASKF İl Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilen Futbol İl Temsilciliği seçimine İlimizde faaliyet gösteren 30’a yakın 1 ve 2. Amatör küme futbol liginde mücadele eden ekiplerin başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra, Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve ASKF Başkan Yardımcısı Bayram Ekici’de katıldı.
 
ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Nevşehir’de yıllardır futbolun içerisinde, yönetim kadrolarında bulunan M. Tolga Karaca’nın kendi isteği ile bu göreve talip olduğuna dikkat çekerken, “Bu görevi yıllardır sürdüren Salih Armağan Ağabeyimizin sağlık sorunları nedeniyle bu görevi yapamayacağını belirtmesi üzerine yeni bir futbol il temsilcisi seçmek durumunda kaldık. Kendisine Allah’tan Sağlık diliyoruz. Yönetim Kurulu üyemizde olan Tolga Karaca kardeşimizin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz” dedi.

 
Tek aday olduğu için açık oylama usulü ile kulüp başkanları ve yöneticileri tarafından göreve seçilen Yeni Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ise; “Futbol il temsilciliği görevinde yıllardır başarılı çalışmalar yapan ve sağlık sorunları nedeniyle şu an tedavi gören Salih Armağan hocamıza acil şifalar diliyorum. Şu ana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. 1989 Yılından bu yana futbolculuktan, kulüp Başkanlığına ve Yöneticiliğe kadar Nevşehir’de futbola değer katmaya çalıştım. Futbolumuzun sorunlarını çözmek, ortak paydamızın futbol olduğu bilinci ile bu göreve talip oldum. Siz kulüp başkanlarımız, Yöneticilerimizle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. İnşallah sorunların üstesinden hep birlikte, el ele geleceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.