Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karacaşar, '31 Mart'ta AK Parti' diyor

SİYASET 17.03.2019 - 18:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karacaşar, '31 Mart'ta AK Parti' diyor

AK Parti milletvekili Yücel Menekşe ve Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına Gülşehir’in Karacaşar Mahallesi ile devam etti.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimler öncesinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ilçede çalmadık kapı, sıkmadık el, gidilmedik mahalle bırakmıyor. AK Parti milletvekili Yücel Menekşe ve Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına Karacaşar Mahallesinde devam ederken Karacaşar Mahallesi sakinlerinin AK Parti’ye olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “Karacaşar Mahallemizde miting havasında geçen bir programda hemşerilerimiz 31 Mart’ta Gülşehir’de tarih yazmaya kararlılar. Tevazu, samimiyet ve gayret timsali olan Başkan adayımız Fatih Çiftçi’ye ve teşkilatımıza bu güzel program için teşekkür ederim” dedi.   AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’de açıklamasında, “Bugünde Karacaşar mahallemizde durmak yok yola devam dedik. Soğuk havaya rağmen coşku muhabbet içimizi ısıttı”. Teşekkürler Karacaşar” diye konuştu.
AK Parti milletvekili Yücel Menekşe ve Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına Gülşehir’in Karacaşar Mahallesi ile devam etti.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimler öncesinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ilçede çalmadık kapı, sıkmadık el, gidilmedik mahalle bırakmıyor. AK Parti milletvekili Yücel Menekşe ve Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına Karacaşar Mahallesinde devam ederken Karacaşar Mahallesi sakinlerinin AK Parti’ye olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı.


AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “Karacaşar Mahallemizde miting havasında geçen bir programda hemşerilerimiz 31 Mart’ta Gülşehir’de tarih yazmaya kararlılar. Tevazu, samimiyet ve gayret timsali olan Başkan adayımız Fatih Çiftçi’ye ve teşkilatımıza bu güzel program için teşekkür ederim” dedi.

 

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’de açıklamasında, “Bugünde Karacaşar mahallemizde durmak yok yola devam dedik. Soğuk havaya rağmen coşku muhabbet içimizi ısıttı”. Teşekkürler Karacaşar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.