MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaman Fatihi Nevşehirspor

SPOR 22.08.2017 - 17:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karaman Fatihi Nevşehirspor

Ziraat Türkiye Kupasında rakibi Karaman Belediyesporu deplasmanda penaltı atışları sonrasında mağlup eden Nevşehirspor tur atladı.
  Ziraat Türkiye Kupası 1.ön eleme maçında Karaman Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Nevşehirspor aradığı golü maçın 90 dakikalık bölümünde bulamayınca maçın normal süresi 0-0 eşitlikle sona erdi.   Karaman Kemal Kaynaş stadyumunda oynanan maçı Burak Fili yönetirken maçın ilk yarısı Karaman Belediyesporlu futbolcuların başlama vuruşu ile başladı. Maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar ile geçerken maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.   Maçın ikinci yarısına temsilcimiz Nevşehirspor başladı. İlk yarıya oranla daha istekli olan taraf Nevşehirspor oldu. Maçın ikinci yarısında da her iki takım kontrollü oynamayı tercih ederken her iki takımda gol pozisyonu üretmekte sıkıntı çekti. Maçın ikinci yarısı da karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın 90 dakikalık bölümü 0-0 eşitlik ile sona erdi.   Maçın ilk uzatma devresinde de her iki takım daha temkinli oynamayı tercih etti. Maçın uzatmalarının ilk devresinde golü daha çok arzulayan taraf Nevşehirspor olurken maç bu bölümde de 0-0 eşitlik ile sona erdi.   Maçın ikinci yarısında da her iki takımda aradığı golü bulamayınca tur atlayan takımı penaltı atışları belirledi.   Nevşehirspor’da Buzo ve Serhan penaltı atışlarından faydalanamadı.  Nevşehirsporun son penaltı atışını kullanan Şafak kaleciyi ayrı köşeye topu ayrı köşeye gönderince turu geçen taraf 3-2’lik skorla temsilcimiz Nevşehirspor oldu. 
Ziraat Türkiye Kupasında rakibi Karaman Belediyesporu deplasmanda penaltı atışları sonrasında mağlup eden Nevşehirspor tur atladı.

 

Ziraat Türkiye Kupası 1.ön eleme maçında Karaman Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Nevşehirspor aradığı golü maçın 90 dakikalık bölümünde bulamayınca maçın normal süresi 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

Karaman Kemal Kaynaş stadyumunda oynanan maçı Burak Fili yönetirken maçın ilk yarısı Karaman Belediyesporlu futbolcuların başlama vuruşu ile başladı. Maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar ile geçerken maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına temsilcimiz Nevşehirspor başladı. İlk yarıya oranla daha istekli olan taraf Nevşehirspor oldu. Maçın ikinci yarısında da her iki takım kontrollü oynamayı tercih ederken her iki takımda gol pozisyonu üretmekte sıkıntı çekti. Maçın ikinci yarısı da karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın 90 dakikalık bölümü 0-0 eşitlik ile sona erdi.

 

Maçın ilk uzatma devresinde de her iki takım daha temkinli oynamayı tercih etti. Maçın uzatmalarının ilk devresinde golü daha çok arzulayan taraf Nevşehirspor olurken maç bu bölümde de 0-0 eşitlik ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında da her iki takımda aradığı golü bulamayınca tur atlayan takımı penaltı atışları belirledi.

 

Nevşehirspor’da Buzo ve Serhan penaltı atışlarından faydalanamadı.  Nevşehirsporun son penaltı atışını kullanan Şafak kaleciyi ayrı köşeye topu ayrı köşeye gönderince turu geçen taraf 3-2’lik skorla temsilcimiz Nevşehirspor oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.