Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karantina altındaki Kurugöl köyü drone ile izleniyor

GÜNCEL 07.05.2020 - 09:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karantina altındaki Kurugöl köyü drone ile izleniyor

Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyünün korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınmasının ardından Kaymakamlık tarafından köy drone ile takip ediliyor.
  Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu korona virüs ile mücadele kapsamında karantina altına alınaj Kurugöl köyünü drone ile havadan kontrol incelemeleri için ziyaret etti. Kaymakam Koyuncu’nun ziyaretine Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Acıgöl İlçe Jandarma Komutanı Ercüment Uyan’da eşlik etti.   Acıgöl Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kurugöl köyümüz Karapınar Belediyesi tarafından karantina gözlem sürecinde kullanılmak üzere temin edilen drone ile bugünden itibaren havadan da kontrol edilerek vatandaşlarımızın karantina kurallarına olan uyumu daha yakından takip edilecektir.  Desteklerinden ötürü Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyünün korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınmasının ardından Kaymakamlık tarafından köy drone ile takip ediliyor.

 

Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu korona virüs ile mücadele kapsamında karantina altına alınaj Kurugöl köyünü drone ile havadan kontrol incelemeleri için ziyaret etti. Kaymakam Koyuncu’nun ziyaretine Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Acıgöl İlçe Jandarma Komutanı Ercüment Uyan’da eşlik etti.

 

Acıgöl Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kurugöl köyümüz Karapınar Belediyesi tarafından karantina gözlem sürecinde kullanılmak üzere temin edilen drone ile bugünden itibaren havadan da kontrol edilerek vatandaşlarımızın karantina kurallarına olan uyumu daha yakından takip edilecektir.  Desteklerinden ötürü Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.